X-Faktor: Robbant a bomba, balhéztak a mentorok

X-Faktor tehetségkutató énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonhatatlanul eldőlt, melyik az a huszonnégy versenyző, aki pályázhat az X-Faktor idei kiírásának első helyére. A Tábor második napján a mentoroknak nem volt könnyű dolguk, Keresztes még Ferót is megfenyegette. 





A gödöllői Géczi András végre manírok nélkül tarolt, Gyurcsík Tibor megfőzte Keresztes Ildikót, a székely csoda, Abodi-Nagy Blanka mindenkit magába bolondított, míg Borzné Kovács Violetta az első vitára hergelte a mentorokat. Demes Tamás először jobban énekelt, de persze most sem volt rossz, Gubik Petrát ámulva bámulták, Lil C a szokásos Jacko-formát hozta, tőle Geszti "a Nyolc óra munkát meghallgatná." Farkas Évi lenyűgözött mindenkit, Tarsoly Arnold meg egyszerűen csak érdekes volt.



A még mindig csak huszonegy éves, kétgyermekes anyuka, Bagosi Alexa nem gondolta, hogy idáig eljut, és nem örülne, ha számára itt lenne vége a dolognak. Hát nem itt lesz, Malek szerint ugyanis "ritkán hall az ember ilyen tiszta hangot." Azt gondolhatnánk, hogy a belvárosi, fonott hajú butikossal, Fehér Zoltánnal is ez a helyzet, három döntnök szerette, Feró viszont nem volt elájulva tőle. Aztán robbant a bomba, balhéztak egymással a kimért rockerek. Keresztes egyenesen életveszélyesen megfenyegette a nemzet csótányát, "eddig Gesztit akartam megölni, most már téged" - mondta, végül nem született konszenzus. Tarány Tamás oldotta a feszültséget. A nagydarab énekes végre elkezdett mozogni is, persze csak testi adottságaihoz mérten.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!







A reklám után a kedves őrült, a Billy Idolba oltott Marilyn Manson, Oltyán Attila ballagott be napszemüvegben. Azt azonnal letette az asztalra, és varázsolt, magába bolondítva Keresztes Ildikót. A dráma pedig csak ekkor kezdődött. A tavaly kihullott Mazsi szeretett volna megfelelni, de Feró csupán annyit tudott hozzátenni, hogy "katasztrófa", míg Németh Katica mezítláb énekelve is hiába érezte jól magát.

Tipp! Exkluzív fotók Rudolf Péterről! Kattints a képgalériáért!








Már csak egy ember maradt hátra, a folyamatosan összeomló Barna Gergő. Szegény srác most is kiborult, Keresztes vele együtt itatta az egereket. A barti gimnazista fiúról nem tudni, hogyan fogja bírni a folyamatos nyomást. Ekkor eljött az idei X-Faktor eddigi legizgalmasabb blokkja, amikor a mentorok eldöntötték, ki az, aki esélyt kap végül. A várakozó tehetségek annyira idegesek voltak - persze érthetően -, hogy szinte mindannyian sírtak. A mentoroknak sem volt könnyű, Németh Katicán, Fehér Zoltánon és Mazsin gondolkodtak a legtöbbet, de meghozták a döntésüket. A végső huszonnégy nevet egyesével közölték a sztárjelöltekkel, akik kitörő örömmel fogadták a jó híreket.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Íme, a legjobb huszonnégy névsora. Megérdemlik. A huszonöt év alatti fiú kategóriában Demes Tamás, Barna Gergő, Tarsoly Arnold, Baricz Gergő, Lil C és Oltyán Attila küzdhet meg egymással. A lányoknál Gubik Petra, Bagosi Alexa, Muri Enikő, Farkas Évi, Kováts Veronika és Abodi-Nagy Blanka alkotják a veretes mezőnyt. Az idősebbeknél Kocsis Tibor, Luther Beuka, Borzné Kovács Violetta, Tarány Tamás, Gyurcsík Tibor és Géczi András meccselhet. A csapatok mezőnyében pedig a Hajdu ikrek, az Apollo 23, Kitti és Szisz, Angler Zsolt Simon Boglárkával, a Rocktenors, és Czékmány Tamás Wunderli Hajnalka társaságában versenyezhet.

Jövő héten az is kiderül, közülük ki lesz az a tizenkettő, aki élőben is megvillanthatja tudását az X-Faktor 2011 műsorában.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.