Gyakran a pohár fenekére néz az X-Faktor sztárja

X-Faktor Szabó Mariann tehetségkutató műsor alkohol éjszakai élet énekesnő ivászat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös titkot tudott meg a Life.hu az X-Faktor egyik tavalyi döntőséről. Szabó Mariannról ugyanis kiderült, hogy egyáltalán nem veti meg az éjszakai életet és az alkoholt sem.

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)





Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Mikor annak idején jelentkezett a tehetségkutatóra, büszkén újságolta, hogy némi szesszel fogja megünnepelni a sikert, de az egyik magazinban arról is gátlások nélkül mesélt, hogy ha egyszer esküvője lesz, ott bizony nem lesz sok étel, inkább a folyékony kenyér lesz a fő menü. A Life.hu megtudta, ez a vadóc világ annyira magába szippantotta már a karaoke-bárban feltűnt sztárt, hogy nem is igazán tud kilépni belőle.

"Már egy ideje megfigyeltem, hogy akárhányszor találkozunk, olyan, mintha egy kocsmában üldögélnénk. Árad belőle az alkohol és a cigaretta szag. Olyan, mintha szinte minden éjszaka bulizna, de az is előfordult már, hogy a reggelt is úgy kezdte, hogy bedobott valami piát. Lehet, hogy a fellépésein a stresszt vezeti le egy kis ivászattal, ezt nem tudom" - mesélte a Life.hu-nak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki az utóbbi egy évben többször is együtt bulizott az énekessel.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Az éjszakákat valószínűleg nem egyedül tölti Mariann, hiszen van egy világraszóló barátnője is, aki nem más, mint a tavalyi és az idei szériában is induló Samu Kriszta, vagyis "Mazsi". Azt nem állította az énekesnő ismerőse, hogy az alkoholmámorban is együtt szoktak mulatni, de az biztos, hogy nagyon közeli a viszony közöttük, olyannyira, hogy információink szerint, amikor idén tavasszal néhány hétig megromlott közöttük a kapcsolat, Mazsi valósággal depresszióba esett.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.