VV5: Shadi nekiment a régi villalakóknak

búcsú Való Világ 5 VV Eszter VV Shadi beköltözés villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügyvédi irodájával folyamatosan kérkedő Eszter és az arab vérvonalára roppant büszke Shadi érkezése alaposan felbolygatta az ősvillalakók nyugalmát. Péterék megfogadták, hogy kikészítik az újonnan érkezett, számukra ellenszenves fiút.


Cristofel bebizonyította, hogy ő nemcsak a legmenőbb csávó odabent, de a legjószívűbb is: odaajándékozta a parfümjét a kieséstől rettegő szűznek. Bandika távozásán a fél villa sírva fakadt. Ezzel szemben Melinda kipottyanását kitörő örömmel fogadta Fecó, Attila és Kinga hármasa, Dyácska pedig a titokszobában ünnepelte magát mosolyogva. Veronika két tűz közé került: Kinga kerek-perec kijelentette a matracszájú lánynak, hogy ameddig a skalpvadász ökörrel enyeleg, addig ő messzire elkerüli a társaságukat, mert irritálja őt Cristofel egész lénye. Alekosz exe nem találta a szavakat zavarában.

Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!



Shadi és Eszter érkezésének egyáltalán nem örültek az őslakók. A félvér fiú nem tudott elmenni szó nélkül a mocskos konyha mellett, emiatt azonnal vitába keveredett Seherezádéval, majd az érzelmi intelligenciáról tartott egy kiselőadást Veronikának. Péter és Cristofel is ellenszenvesnek találta az új fiút, ezért elhatározták, hogy kikészítik a flegma arabot.

A két új jövevény nem úszhatta meg a beavatást: tizenkét kérdést tettek fel nekik, és aki gyorsabban válaszolt, annak szét kellett törnie a fején egy tojást, míg a másik félnek egy ismeretlen ocsmányságokból készült turmixot kellett legyűrnie a torkán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.