Norbi az ÖsszeEsküvők első kieső fiúja

Norbi ÖsszeEsküvők (tévéműsor) műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pénteki összecsapáson rendhagyó módon nem a lányok mérkőztek meg, Csoki és Ircsi, illetve Norbi és Ildi küzdöttek a bentmaradásért, az igaz szerelemért és nem utolsósorban a mesés nyereményért. A vidám hangulatú párbajt végül Csokiék nyerték, ezzel összetört Norbi és Niko álma: már csak otthon csattanhatnak a csókok.

Szájkarate a stúdióban

Az összecsapás kellemesebb légkörét egydül Éva és Ircsi újabb szópárbaja törte meg, nem tudnak túllépni a szájnyalásos afféron. Ricsi megvédte édesanyját, elég tiszteletlenül beszélt Ircsi mamával, a srác ismét bebizonyította: nem jó, ha ujjat húznak vele vagy anyukájával.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Csokiék ismerkednek, Norbiék révbe értek

A párbaj alatt folyamatosan hangsúlyozták: míg Norbi és Niko "szerelme" már lejárt lemez, addig Csoki és Zsanett a legizgalmasabb helyzetben: érdekesebbek lehetnek, mint Nikóék. Nem utolsósorban Niko ismét hozta az "összecsapós Szűz Mária" formát - amit múlt héten is -, a szekrény legfelső polcára tette a szokásos "manusgádzsit".

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Dramaturgiai bravúr: Csoki és Ircsi folytathatják a játékot

A fantomképeket mutogatva, fej-fej mellett haladtak az anyós-fia párosok, csak nagyon kis különbség volt a százalékok között. A tévét nézve azon gondolkodtunk: vajon a TV2-nek melyik eredmény lenne a kedvezőbb? Ha Norbi és Ildi mennek vissza, folytatódik a szerelem és az unalom, ha Csokiék mennek vissza, izgalmasabb lesz, illetve Ircsi, a fő konfliktusforrás is marad. A dilemma megoldódott, a nézők döntöttek: Ircsi és Csoki térhetnek vissza a rezidenciára. Niko és Norbi pedig majd civilben folytatják, amit elkezdtek. Vajon folytatják?


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.