Eszter az új közellenség a villában

VV5 valóságshow villa villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristofel az őszinteségével nemcsak Veronikának, hanem Eszternek is alaposan bekavart a villalétbe. A jogászlány állandó támadások célpontja, amióta elismerte, hogy szívesen szexelne Cristofellel.

Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!







A legújabb feladat miatt a villalakók két csoportra osztották magukat visszavonásig. Kinga már a legelején kikötötte, hogy nem akar egy bandába tartozni Attilával. Nem úgy, mint Fecó, aki ragaszkodott az összeférhetetlen csapatához. Akárcsak Veronika, Vera, Gergő és Péter is, akik szintén a "sötét oldalhoz csatlakoztak".

Veronika az igazmondó szőnyegen ücsörögve elárulta, hogy Esztert egy értelmesnek látszó kétszínű nőnek látja, akitől még hányingere is van. Esztike is helyet foglalt a mágikus bútordarabon, ahol előadta a cristofeles affér részleteit a saját szemszögéből is. A nagy őszinteség hevében Kinga és az ügyvédlány szóváltásba keveredett, ami aztán átment személyeskedésbe. Amikor a cselszövő megjegyzést tett a vitapartnere fenekének nagyságára, Eszter felpattant és eloldalgott az udvarra pityeregni.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!






Feszültséglevezetésként minden villalakó elénekelte a kedvenc dalát a saját csoportja előtt, majd kiválasztották maguk közül a legjobbat, aki a döntőben képviselte őket. A csíkosoktól Gergő, míg a kockásoktól Seherezádé dalolta el Soltész Rezső mindent eldöntő dalát.

A kockás csoport jutalomból bőségtálakat kapott vacsorára, míg a csíkosok egyszerű étkeket tömhettek magukba. Attila szerint mégis ők jártak jobban, mert nem híznak el a szegényes menütől. A Cristofel-emlékest keretében minden villalakó elköszönhetett a kubai skalpvadásztól, akit a ruháiba felöltöztetett életnagyságú bábu helyettesített. Attila két pofont adott a műanyag szobornak, amiért megalázta Alekosz exét, Péter egyszerűen lebarmozta egykori védencét, Eszterke örömét fejezte ki, hogy Cristofel esett ki, Veronika pedig egyszerűen tökön rúgta volt szerelmének fröccsöntött változatát. Később aztán egy üveg borral a kezében visszamerészkedett a CristoForró bábuhoz, és egy monológot intézett hozzá.


Tipp! Scarlett Johansson-t varjak tépik szét! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.