ÖsszeEsküvők (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét másás összecsapáson vagyunk túl, a kétgyermekes családanya füllentései és sumákolása ellenére is szimpatikusabbnak bizonyult a nézőknek, mint a taktikázó Zsanett.

Változnak tehát az erőviszonyok, de nem sokáig ülhetnek a babérjaikon a már kialakult párok és az egyedülálló lányok: jövő héttől csavar egyet a TV2 az adásmeneten: új feleség- és férjjelölteket küldenek a rezidenciára. Marci apukája, Kati mama férje pedig kikérte magának fia és felesége viselkedését.

Marci ismét túllőtt a célon

Marci egy örök gyerek - mondják sokan, ám időnként ennek ellenére is érezni, túllő a célon, és nem fogja fel, hogy tettei gyakran inkább közönségesek, mint humorosak. A kilincsekre kent, vagy a samponokba öntött "ajándékok", az anyák folyamatos kergetése, a lerészegedések állandóak, ahogy a pénteki összefoglalóban azt is láthattuk, hogy Marci ugyan csak viccből, de megint "ráhajtott" Erzsókra.

Ezen kívül többször porig alázta Mását, mert képtelen megbocsátani a félrebeszéléseket. Már miért is kellene, ha egyszer kijelentette a hercehurca előtt, hogy nem akar Másától semmit?

Kati mama kellemetlen szituációba került

Nem csak Marci mesterkedett Mása kigolyózásán, csütörtök éjjel Kati mama is kiöntötte a szívét az ebédlőben. Azt mondta, neki nem kell egy olyan nő, akinek gyermekei vannak, szeretne sajátot, olyat, aki a fiától van, meg különben is, képtelen megbocsátani Másának. Az anyós azt hitte, Mása már nyugovóra tért, de a lány az ajtóból hallgatta végig a monológot. Utána pedig nekiszegezte a kérdést Kati mamának: hogy is van ez az őszinteség dolog? Amíg úgy volt, Marcival egy párt alkotnak, vállalta volna a gyerekeket ő is, most, hogy fordult a kocka, már elítéli az anyukát? Egy biztos, Másának nem esett jól a kibeszélés.

Az összecsapás

Az összecsapás a szokásos koreográfia szerint zajlott, Mása és Zsanett a stúdióban ülve várták a szavazatokat, míg Tilláék hergelték a közönséget. Azt a közönséget, amelynek szerves részét képezte a már kiesett Norbi és mamája, Ildi, valamint egy szintén ex-ÖsszeEsküvő, Alexa. A csinos fekete lány Norbi mellett ücsörgött, folyamatosan sugdolóztak, nagyon úgy tűnt: jobban megismerkedtek, mióta kiesett a nőcsábász. Nocsak, lehet, hogy Alexa miatt dobta Norbi Nikót?

Az összecsapás során a szerkesztők folyamatosan mutatták a százalékokat, melyből kiderült, többnyire végig Mása vezetett. Az anyósok közül Ircsi és Kati Zsanettet várták volna vissza, Éva és Erzsók taktikai szempontból Mását: hiszen akkor egy pár felbomlik. Érdekesség, hogy Csoki és Zsanett milánói útja eddig elmaradt, és arra kérték Csokit, hogy amennyiben Zsanett lesz a kieső, nevezzen meg egy lányt, akivel Zsanett helyett elutazik a hétvégén. Párja egyetlenegy lánytól intette óva Csokit, ez pedig Enikő volt. Talán féltékeny arra, hogy Csoki és Enikő nagyon jól kijönnek? Ircsi fia alaposan beletiport a lány lelki világába, ugyanis végül mégis Enikőt választotta.

A műsor végét kicsit elhúzták, rendhagyó módon a lányoknak kétszer is megadták a lehetőséget, hogy a nézőkhöz szóljanak. Mása egyszer sem említette, hogy haza szeretne menni, Zsanett pedig remegett az idegtől. Kis különbséggel, de végül ismét Mása nyert. Elképesztő, de harmadszor is visszaszavazták a botrányos magánéletű anyukát. A közönségben Zsanett pókeres exe, Szergej összeomlott, a Mása-rajongók sikítoztak az örömtől. A rezidencián pedig kettős volt a fogadtatás: Niko, Marci és Csoki azonnal összefogtak a párbajnyertes ellen.

Jelentkezz - újabb beköltözőket vár a TV2!

A műsort figyelvén többször is felmerült bennünk a kérdés: két hónapig tart még a játék, hogyan tudnák bepörgetni, hogyan lehetne kicsit felforgatni a párok életét, miért nem küldenek be további versenyzőket? Szerencsére sarkukra álltak a szerkesztők, és úgy döntöttek, Éden Hotel módjára új csábítókkal töltik fel a rezidenciát. A vőlegényekből és anyósokból álló párok, illetve a menyasszony-jelöltek jelentkezését várják a jelentkezz@tv2.hu e-mail címre. Hajrá!

Családi dráma: Jancsi bácsi megmentette a család becsületét

Majkánál az Esküdj!-ben minden túlzás nélkül igazi drámának lehettünk szem- és fültanúi. Kati mama férje besokallt, nem bírja tovább elviselni felesége és fia viselkedését. Ő és Marci testvérei, valamint a menyek mélységesen fel vannak háborodva Kati és Marci miatt. A karakán és rendkívül szimpatikus Jancsi bácsi először Majkának fejtette ki véleményét, majd egy videoüzenetet rögzítettek, melyet ma beküldenek a címzetteknek.

A kétségbeesett apuka arra kéri az üzenetben a családját, hogy fogják vissza magukat, ne törjenek pálcát Mása és a többiek feje fölött, és viselkedjenek emberien, hiszen mindenki hibázhat, nem bíráskodhatnak. Ki merjük jelenteni, hogy Jancsi bácsi megmentette a család becsületét: jó látni, hogy vannak még ilyen tiszta és bölcs emberek.

Elmondta továbbá azt is, hogy látván Marci minősíthetetlen dolgait, úgy döntött, a 26 éves srácnak el kell hagynia a családi fészket, nem költözhet haza a játék befejeztével. Rossz volt látni, hogy egy csupaszív ember őrlődik a nevüket lejárató fia és felesége miatt, sajnos nem hiányzott nekik ez a valóságshow. Majka kérdésére elmondta, hogy ezért természetesen nem hagyná el feleségét, de nagyon nehezen élik meg otthon az egész szituációt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.