VV5: Már megint Csaba lett a védett

VV5 Való Világ valóságshow Aréna védettség VV Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaba harmadszorra is megnyerte a védettséget jelentő lila kendőt az Arénában való küzdelem során. Vera nem tudja elviselni, hogy Péter Veronikával hancúrozik éjszakánként, Kinga pedig egyre látványosabban utálja szőke riválisát, Seherezádét.

Már megint Csabáé a zöld kendő - kétségtelenül ő a legügyesebb, ha fizikai megmérettetésről van szó


Vera a nappaliban töltötte az éjszakát, mert nem bírta nézni, hogy Péter és Veronika egymás mellett alszik, ráadásul még fogdosták és ölelgették is egymást. Veronika és Kinga vezette a villa reggeli rádióműsorát, amiben a fura és a pornós lány volt a vendég. A beszélgetésükből kiderült, hogy Vera egyelőre nem akarja kivinni párbajozni az őt folyamatosan sértegető Annamarit. Attila figyelmeztette Kingát és Veronikát, hogy élvezhetetlen úgy a rádióműor, ha két lány folyton egymás szavába vág. A csajok ezen jól hajba is kaptak, Alekosz exe pedig még meg is sértődött, mert szerinte az összeférhetetlen fiú a cselszövőt pártolta. Attila megunta a kacsacsőrű lány hisztijét, ezért kikötötte, hogy legközelebb nem akar vele együtt műsort vezetni.

Mellpalsztika - Tedd fel kérdéseidet valakinek, aki már túl van rajta!







Veronika és Seri az udvaron, Vera és Kinga pedig a hálószobában elemezgette Péter és a pornós lány közti egyoldalú viszonyt. A kibeszélésnek az Aréna szirénája vetett végett: az izgalomtól ledermedt arcú banda rögbijelmezbe bújva vonult be a küzdőtérre. A csapatoknak a saját labdájukat kellett átvinni az ellenfél célvonalán túlra, miközben a másik banda golyóját nem engedhették át a saját vonalukon. A hatalmas védőfelszerelésektől megtáltosodott csajok ütötték-verték egymást, és óvodások módjára szórták egymás nyakába, szemébe a homokot. A káosszá alakult összecsapást végül a lilák nyerték. Attila megbeszélte Gergővel, hogy a lilák direkt elvesztik majd a játékot, hogy ezzel is megakadályozzák, hogy Shadi lehetőséget kapjon a védettségért folyó harc folytatására. A nagy taktikai terv azonban ismét csődöt mondott, mert a zöldek annyira ügyetlenek voltak, hogy a lilák hiába akartak veszíteni, mégis ő nyertek. A második fordulóban a játékosokat egy pörgő szerkezet segítségével megszédítették, majd egy több méteres deszkán kellett végigegyensúlyozniuk. Veronika, Csaba és Kinga jutott a döntőbe, amit harmadszorra is Csabika nyert meg, így ő kapta a védettséget jelentő lila kendőt.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről? Kattints a galériáért!






Kinga lehetőséget kapott, hogy kiválasszon egy lányt Dya helyére. Vera, Seherezádé és Veronika indult a cselszövő legjobb barátnője posztért, aminek első körében egy-egy pletykát kellett megosztaniuk. Az unalmas történetek után Seri nyomban kiesett, amit Claudio exe nevetségesnek talált az egész játékkal együtt. Veronika sem kért Kingus barátságából, s bár hiába vallotta be, hogy már nincs jó véleménnyel Kingáról, s hiába próbált Vera mézesmázos szavakkal bekerülni a szőke lány bizalmába, nem sikerült. Kinga mindezek ellenére Veronikát választaná barátnőjének - ha muszáj lenne. De nem muszáj.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Elindult a háziasszonyok versenye, aminek során Vera és Eszter kapta meg a lehetőséget, hogy ínycsiklandó finomságokkal és márkás sörök felszolgálásával kápráztassák el a fiúkat. A félresikerült lasagne és palacsinta nem ízlett a többségnek, de azért igyekeztek korrekt pontszámokat adni az értékelésnél. Vacsora közben Attila sziporkázó cinizmussal új nevet javasolt: Shadinak legyen a neve Kullancs. Mikor szavazásra került a sor, hívják-e így ezentúl az arab srácot, az ugyancsak Attila által gúnyosan Tujának nevezett Csaba ellenállt a rosszindulatú viccelődésnek.


Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi francia festményekre? Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.