televízió ÖsszeEsküvők (tévéműsor) műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten drámából nem volt hiány, ez a hét a tűzszünetről szól. Renike Sziló után vágyódik, és Másával fog pénteken összecsapni azért, hogy kint maradhasson. Nyugodtak a kedélyek a rezidencián, egyedül Alekosz próbálkozik még a párkereséssel, és Mását ostromolja.

Tipp! Teljesen eltorzultak a ValóVilág játékosai! Kattints a galériáért!


Az élet megy tovább




Fotó: TV2
Fotó: TV2




Mása manipulálása

Miután Alekosznak nincs sok szerencséje az arajelöltekkel - és hű követője, Marci is távozott a rezidenciáról -, új misszió után nézett, és még egyszer nekifutott Mása meghódításának. Ezúttal azonban nem "udvarlással", hanem manipulálással környékezte meg a kétgyermekes anyukát. A nyeremény lehetőségét mézesmadzagként lengette Mása előtt, aki naivan el is gondolkodott a dolgon és lassan lehet, belesétál a csapdába. Alekosz megpróbálja elhitetni Másával, hogy neki csak egy célja van, hogy Mása nyerje meg a műsort. Igen ám, de itt jön a görög csavar, miszerint Mása csak vele nyerhet. A képlet egyszerű : Másának kell Alekosz. Rafinált, az egyszer biztos.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)


Renike vs. Mása





Forrás: TV2
Forrás: TV2

Mása

Lassan telik az idő

A lakók unalomtól fulladozva vacsoráztatják és "szórakoztatják" egymást több-kevesebb sikerrel, de inkább kevesebbel. Ricsi jól fogalmazott, amikor azt mondta, hogy a múlt heti események után ez a hét a tűzszüneté, ennek megfelelően csak akkor van feszültség, ha a görög félisten üldöz valakit a szerelmével.

Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.