ÖsszeEsküvők: Alekosz kimutatta a foga fehérjét, Marci Ricsivel méri össze az erejét

párkereső műsor ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A puszta véletlen hozta így, vagy lehet hinni az összeesküvés-elméleteknek Dóra beköltözésével kapcsolatban? Egy biztos, Alekosszal nem fognak egy párt alkotni, ahogy a görögre a többi lány sem kíváncsi. Marcit a menyasszonyjelöltek választották, Ricsire pedig a fiúk tették a legtöbb voksot, így Niko párja és Alekosz legjobb barátja mérik össze népszerűségüket a pénteki összecsapáson.

Dóra és a véletlenek

Niko nem buta lány, Dóra, az új lakó érkezésekor egyből felismerte: a csinos vörös lány nem Alekosz személyiségére kíváncsi, sokkal inkább a szereplési és a nyeremény utáni vágy hajtja. Szombaton Alekosz egy budai szórakozóhelyen talált rá a "véletlenül" ott bulizó ózdi lányra, aki kapott az alkalmon, és az éjszakát a rezidencián töltötte. Persze a görög és az areobikos lány között nem történt semmi, Marci szöszije pedig nem nyerte el a fodrászfiú tetszését. Így dramaturgiai csavar következett: megkérdezték Dórától, hogy beköltözne-e a rezidenciára, teljes értékű játékosként. A lány igent mondott, annak reményében, hogy megismerheti a ValóVilág nyertesét. Vagy mégsem?

Niko féltékenyen reagált az új lakóra, mivel a vörös Dóra már régebb óta ismeri párját, Ricsit, sőt, Diazt is, így volt bőven közös téma és sztorik. Renike is megorrolt Alek leendőbelijére, mivel Dóra helyes srácnak találja Szilót. Csengéék nincsenek veszélyben.

Tipp! Eszter újra alázott! Kattints a galériáért!




Éva mama és Marci vs. Éva és Ricsi






Kati mamának orvosi segítségre volt szüksége

Niko és Kati mama ismét összebalhéztak: Niko neveletlennek és bunkónak nevezte Marcit, a köpés és szitkozódásai miatt, Kati mama Nikót pocskondiázta, végül az anyós úgy felidegesítette magát, hogy mentőt kellet hozzá hívni a magas vérnyomása miatt.



Alekosz vitája - borult minden!

A görög férjjelölt napi fő foglalatossága a már délután kezdődő konyakozás, amit Dóra nem feltétlenül nézett jó szemmel. A vita egyik oka ez volt, a másik pedig Dóra döntése, hogy Marcit jelölte az összecsapásra. A már alaposan beitalozott Alekosz kikelt magából és a sárga földig lehordta Dórát: nyugodtan mondhatjuk, hogy kilépett a szerepköréből: nem voltak fennkölt kifejezések, leginkább nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette szombati partnerét, agresszívan viselkedett. Ricsi próbált javítani a helyzeten egy kis mókázással, de nem sikerült lecsillapítani a kedélyeket. A vitába beszállt Diaz is, aki Dóra mellé állt. A két lány keményen bírálta Alekosz életformáját, az alkohollal való viszonyáról is tabuk nélkül beszéltek. Alek egyre idegesebb lett, pláne mikor Diaz azt mondta neki, hogy amint megérkezik a napi piaadag, ő azt ki fogja borítani a mosdóba, mivel Alekosz teljesen kifordul önmagából pár pohár konyak után. Dórát és Diazt is többször leribancozta a görög, de a lányok kiálltak magukért, Dóra és Diaz is öntudatosan szerelték le a mocskolódó, részeg Alekoszt. Ezeket a képsorokat az élő adás alkalmával láthattuk, nem tudjuk, a holnapi összefoglalóba mit fognak összevágni belőle. Brutális volt és alpári. Alekosz, végleg leszerepeltél!


Tipp! VV szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.