nyertes Baricz Gergő finálé Kocsis Tibor X-Faktor Muri Enikő tehetségkutató műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors megkérdezte az X-Faktor három döntősét, Baricz Gergőt, Kocsis Tibort és Muri Enikőt, szerintük ki nyeri meg vasárnap a versenyt. Enikő és Tibor reménykedik abban, hogy saját maga, Gergő viszont biztos benne, hogy Tibor nyeri majd meg az idei X-Faktort. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a férfi versenyzők magasan nagyobb eséllyel indulnak ezeken a versenyeken - legalábbis hazánkban -, ugyanis eddig az összes tehetségkutatót férfi előadó nyerte meg. Ezt tudva Gergő talán nem is jár messze az igazságtól.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



"Kocsis Tibor fog győzni. Abszolút megérdemli, mert rettentő nagy énekes. Emellett tele van lélekkel az előadásmódja. Szeretem benne, hogy nála az érzelmek "lobogtatják" a hangszálakat - jelentette ki határozottan Gergő. "Egyáltalán nem lennék csalódott, ha már szombaton kiesnék, mert már bőven túlteljesítettem, amit kitűztem magam elé. Én a legjobb hatba szerettem volna bejutni, és már a fináléban vagyok, aminek persze nagyon örülök. Mindemellett áldás és átok ez egyszerre, mert kapok hideget-meleget az internetes fórumokon, hogy még mindig versenyben vagyok. A 12 milliós nyereményből elvinném a szüleimet egy jó kis nyaralásra. Szeretném egy kicsit kivenni a munkát a kezükből, és beiktatni nekik egy hosszabb pihenőt, mert nagyon megérdemlik. A pénz jelentős részét pedig a karrierembe fektetném be oly' módon, hogy továbbképezzem magam. Zeneelméleti leckéket vennék, zongora- és énektanárhoz járnék. Van jogsim, de a jelenlegi életmódomban nincs szükségem autóra. Átengedném a nővéremnek, mert neki igazán jól jönne." Mikor azt kérdezték, miben fejlődött a leginkább, Gergő a lelki fejlődést emelte ki: "Lélekben nagy lecke volt ez az egész. Leginkább magammal kerültem szembe az X-Faktor során. A közönség színtiszta tükröt tart eléd, amiben torzulás nélkül láthatod magad. Az X-Faktor számomra rengeteg szerető embert és barátot adott, valamint azt, hogy a szüleim végre büszkék lehetnek rám."

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya! Kattints a galériáért!



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



Muri Enikő abban reménykedik, ő nyeri meg a versenyt: "Remélem, hogy akár én is lehetek a győztes. Minden reményem ebben van. Persze csalódott lennék, ha nem én nyerném, de a legjobb három is igazából nagyon szerencsés és hálás dolog. Csalódott lennék, de már ez is iszonyúan szép eredmény. Ha enyém lenne a 12 milliós nyeremény, mindenképp adakoznék a kiskutyáknak és a menhelyen élő állatoknak, valamint egy kisgyermekekkel foglalkozó alapítványnak. Az első egymillióm erre menne rá. Utána pedig gyűjtögetnék, valószínűleg lakásra. Nincs jogsim, az autó valószínűleg egy garázsban állna, és amint időm engedné, megszerezném a jogosítványt." Enikő elmondása szerint alázatot tanult a verseny során: "Elsősorban türelemre tanított, és alázatra a zene iránt. Emellett nagyon sok színpadi trükköt tanultam meg, amikre nem is gondoltam volna. Például, hogy hogyan kell a kamerákkal bánni, vagy hogy hogyan kell tartani a mikrofont, hogy közben látszódjék az arcom. Az X-Faktor során nagyon sok olyan emberrel ismerkedtem meg, akik szakmailag mindig előrébb tudtak vinni. Kiemelném Szatmári Orsit, az énektanáromat, Ferót, a mentoromat és Tihanyi Ákost, a koreográfusomat, de képtelenség volna mindenkit felsorolni."

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



Kocsis Tibi is nagyon reménykedik, hogy ő nyeri a végső küzdelmet: "Szeretném én megnyerni a versenyt. Így állok neki. Ha kiesnék már szombaton, természetesen csalódottság lenne bennem. Rossz érzés volna, hiszen az utolsó lépcsőfoknál véreznék el. Mire költeném a 12 milliós nyereményt? Megalapoznám a jövőmet. Harmincéves vagyok, és tudom, mennyi munkába kerül megkeresni ennyi pénzt. Éppen ezért nagyon megbecsülném. Lakáscélra és családi dolgokra fordítanám. Nagyon örülnék az autónak, egy álmom válna valóra vele, biztosan megtartanám." Kocsis Tibi elmondása szerint igazán megnyílt a verseny során: "Sokkal nyitottabb lettem az emberek felé. Emellett pedig alázatra nevelt a műsor, és megtanított igazán koncentrálni. Megtapasztaltam, milyen az, ha mindenki érted van, te pedig ő értük. Mindenki a te produkciód tökéletességén dolgozik, neked pedig az a dolgod, hogy adott pillanatban ezt viszonozd, és legyél a topon, amikor kilépsz a színpadra. Az X-Faktor új barátokat, értékes emberi kapcsolatokat, rengeteg sikerélményt adott nekem."

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.