Focistába szerelmes az X-Faktor sztárja?

X-Faktor Vasas Muri Enikő focista szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő egyre többet mutatkozik egy jóképű, focista fiatalember oldalán.

Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!




Szólj bele! Jó vele a szex, de nem vállalnád fel?



Fotó: Tuba Zoltán [origo] , fcvasas.com
Fotó: Tuba Zoltán [origo] , fcvasas.com


"Artur egy nagyon jó barátom. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de csak most alakult ki köztünk ilyen szoros kapcsolat. Persze sokan kérdezik, hogy ki ez a helyes pasi mellettem, és sokan irigykedhetnének is" - kezdte Enikő a Blikknek. "A Vasasnál focizik, de egy sérülés miatt az idén már nem játszhat, ezért most több ideje jut másra, például rám... Szinte mindennap beszélünk, vagy ír, és tagadhatatlanul nagyon jó érzés, hogy itt van nekem, számíthatok rá bármikor. Tudom, sokan gondolják, hogy férfi-nő barátság nincs, mi azonban egyelőre csak ismerkedünk, aztán meglátjuk, hogy kialakul-e belőle több is. Ezt majd az idő eldönti" - mondta sejtelmesen Enikő.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Encit már a tavalyi X-Faktor után is vigasztaltam, az idén pedig megint találkoztunk, amikor újra jelentkezett. Próbálom segíteni és felvidítani, ha egy kicsit el van kenődve, vagy elbizonytalanodott. Szeretem őt nagyon, bármikor számíthat rám, és tudom, hogy viszont is így van. Egyelőre valóban ismerkedünk, de idővel ki tudja, mi fog kialakulni"

Tipp! Teljesen eltorzultak a ValóVilág játékosai! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.