Magyar Televízió MTV Showder Klub közpénz nézettség tévéshow Fábry Sándor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adásonként 15-18 millió forintot, azaz a kétéves szerződése alatt minimum 600 millió forint közpénzt fizet az MTVA Fábry Sándornak, hogy saját új műsort készítsen a magyar televízióban. A showman a saját műsora producere is egyben - írta meg a Blikk.

Fábry Sándor most először mesélt a Fábry elnevezésű szólóprodukciójának részleteiről, az új díszletről, a tervezett vendégekről, illetve arról, hogy milyen előnyei lesznek annak, hogy közszolgálati televíziónak dolgozik: "Tizenhárom évet egy nézettségi követelményrendszerben töltöttem, és persze nem vagyok naiv, tisztában vagyok azzal, hogy a csatorna azt várja tőlem, hogy a kis híján nullánál stagnáló nézettségi görbe főnixmadárként szárnyaljon, de azért örülök, hogy végre nem kell bizonyos emberekkel leülnöm arról beszélgetni, hogy ki is a Bereményi Géza" - magyarázta a közszolgálatban való munka előnyét a showman, akinek ezentúl a saját zsebére megy a játék, hiszen ő maga, külső gyártásban készíti majd a Fábryt.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub



A kereskedelmi tévéből átigazolt sztár a korábbi producerével, Kovács Kristóffal, illetve az RTL Klubbal való viszonyát feszegető kérdésekre is őszintén válaszolt: "Az RTL Klubból a lehető legharmonikusabb kapcsolatban jöttem el, minden rendben van, Kovács Kristóf pedig úgy néz ki, hogy társproducerként vesz majd részt az új műsorban."

Fábry a Blikk információi szerint több olyan embert is visszahívott a stábba, akiket korábban Kovács Kristóf kirúgott a Showder-produkcióból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.