VV5: Nem várnak a párbajig a lányok

vita Való Világ 5 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párbajozók tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából.

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (18+)






Talán épp ezért az érzékeny lelkű szinte azonnal köpött Olivérnek és kitálalta az egész tervet. Oli bosszút állt, beszólogatott Attilának, aki annyira megsértődött rá, hogy elküldte a fenébe és otthagyta a szobában. Aztán Olivér elhintette neki, hogy legszívesebben hazamenne, mert nem bírja ezt a negatív légkört.
Gombi félrehívta egykori villatársát a nyugiba, be akarta avatni az új tervbe, ám Attila rájuk nyitott és le akarta fújni saját szívatását. Innen már nehéz volt követni az eseményeket, de a lényeg, hogy Attila előtt világossá vált: saját fegyverével vágtak vissza neki, hiába szervezte négy órán keresztül az átverést.

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!






Vera kérdései Kinga felé újabb indulatokat gerjesztettek, az üvöltés már az érzékeny lelkűvel együtt folytatódott. Seri egyre dühösebb lett, kifigurázta Kinga viselkedését és felszólította, hogy legalább most legyen őszinte vele. A kiabálásnak nem lett vége, a három lány nem tudta abbahagyni a veszekedést.

Szandika és Attila randevún folytathatta megkezdett ismerkedését. Attila azért Szandit választotta, mert vele tud beszélgetni, míg a lánnyal egyidős Kingával és Serivel nem. Szandika kijelentette, hogy nem fog ezentúl nyomulni Attilára, mert fél attól, hogy megégeti magát. Megbeszélték, hogy a plasztikcicának elege van abból, hogy ő mindenkinek csak a havercsaja, mire az összeférhetetlen hevesen bólogatott, hogy vele is ugyanez a helyzet, akkor is így jár, ha egy lány lefekszik vele. "Üdv a klubban, ez a magányos szívek klubja, anonim" - zárta a témát Attila. A randi után Olivér a fürdőben faggatta Atit a Kingához való viszonyáról, miközben Szandika Kingával beszélgetett Attiláról a hálóban. A plasztikcica elmondta, mennyire vonzódik hozzá annak ellenére, hogy nem tartja szépnek, mert van benne valami plusz, ami miatt férfinek tartja és tetszik neki. Attila azonban Kingához való vonzalmáról mesélt Olivérnek. Este a cselszövő maga alatt volt, és arról beszélt az összeférhetetlennek, hogy úgy érzi, hamarosan már nem a villában fogja tölteni az éjszakákat.

Tipp! Nézd meg Muri Enikő első színházi alakítását! Kattints a galériáért!


Forrás: ValóVilág.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.