Családi botrány - Elhagyták a ValóVilág miatt Seherezádé édesanyját

VV Seherezádé édesanya Való Világ 5 elhagyás párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádé édesanyja addig kampányolt lánya mellett a ValóVilág miatt, hogy párja megunta a felhajtást, és lelépett. 

Tipp! VV5: Hazaküldték a összeférhetetlent! Kattints a galériáért!


Megdöbbentő a történet, de sajnos igaz. A ValóVilág felemésztette a kapcsolatomat azzal a férfival, aki eddig mellettünk volt jóban-rosszban. Seherezádé is imádta őt, bármikor megkérte valamire, rögtön ugrott és teljesítette. De úgy tűnik, mindez már a múlté, mert nem bírta elviselni, hogy ott kampányolok a lányomért, ahol csak tudok. Rengeteg vitánk volt emiatt, utolsó találkozásunkkor pedig feltette a kérdést, hogy ő vagy Seherezádé

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Az asszony az anyai szívére hallgatva természetesen Seherezádét választotta. "Én ugyanúgy nevelem a gyermekeimet, mint ahogy engem az édesanyám. Amikor gyerek voltam és sírtam, hogy szeretnék egy perzsamacskát, akkor anyukám kocsiba pattant és egészen Mezőtúrig ment, csak hogy nekem legyen egy perzsa kiscicám. Ugyanezt csinálom én is, a fiamért is ugyanúgy harcba szállok, ha kell a világot kiforgatom értük. Ha kell, úrinőt, ha kell, bohócot alakítok Seherért, de csak addig, amíg játékban van, ha kiesett, onnantól neki kell kezdenie valamit azzal, ami ezzel az ismertséggel jár, én pedig visszavonulok a háttérbe. Kiszolgáltatott helyzetbe kerültem, a párbajon sem tudtam kivel itthon hagyni a fiamat, ezért őt is magammal kellett vinni a stúdióba, pedig ettől meg akartam kímélni" - magyarázta a táncoslány édesanyja.

Tipp! A világ leghíresebb hímtagjai! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.