Való Világ 5 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa összeférhetetlenje túl közelinek érezte a Vera és Fecó közti összecsapás időpontját, ráadásul Kinga közelsége sem könnyítette meg számára az elmúlt pár napot. Attila nagyon izgult a párbaj előtt, de nem kellett volna...

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Míg a többiek ébredeztek, Attila és Veronika már javában lelkiztek, kihasználva a már kiesett villalakók utolsó, vendégségben töltött napját. Az összeférhetetlen fiú bevallotta Ronikának, hogy legnagyobb mélypontját a játékban Kinga miatt élte meg, akit egy kicsit még mindig szeret, bár érzi, hogy semmi oka nincs erre. Dya később Kingának panaszkodott, hogy olyan emberhez fűzik érzékeny szálak, akihez nem lenne szabad.

Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő? Kattints a galériáért!


Reflektorfényben a titoklevelek

A kiesett játékosok egyszer már megpróbáltak nagy port kavarni titokleveleikkel. Erre most a végső kiköltözés előtt ismét lehetőséget kaptak. Fecó felolvasta a róla szóló leveleket, és meglepetésére mindkettő arra utalt, hogy egykori lakótársai közül valaki beleszeretett. Azonnal elindult a nagy találgatás, hogy ki lehet a titokzatos lány. Dya eközben arról beszélgetett Kingával a fürdőszobában, hogy leleplezze-e magát Fecó előtt. Végül arra jutottak, hogy Csabával üzenik meg a dumagépnek a nagy titkot, a helyes pasi ezt a küldetést el is vállalta, bár eléggé értetlenül állt Dya vallomása előtt.

Fecó a már kiesett játékosoknak elmondhatta a gondolatait a kihívással kapcsolatban. Rengetegen próbálták megvédeni Attilát a dumagép zömében koholt vádjai alól, ahogy Seherezádét is védeni akarták, de természetesen arra nem tudták rábeszélni az utolsó párbaj kihívóját, hogy barátjával, Csabával mérettesse meg magát.

Attila kikészült

Pár nap vendégeskedés után elhagyták a villát a már nem versenyben lévő játékosok, Csaba ezt az űrt a nagy titok átadásával próbálta kitölteni. Fecó értetlenül állt Dya érzelmei előtt, de beismerte, hogy ha fiatalabb lenne, és még nem lenne családja, akkor bizony megpróbálná a villa egykori plázacicájával.


Tipp! Így árulják magukat a sztárok! Kattints a galériáért!




Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Fecó és Angéla a párbaj után. Kattints a többi képért!


"Csak a szépre emlékezz..."

A párbaj eredményéből aztán kiderült, Attilának egyáltalán nem kellett volna izgulnia: 23%-kal Fecó esett ki az utolsó párbajon, a nézői szavazatok 77%-át szerezte meg Attila, aki láthatóan meghatódott és egyben fel is lélegzett az eredmény láttán.

Átalakítunk! Vörös démon lett a sportos lányból! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.