műsorvezető verekedés börtön Liptai Claudia támadás rendőrségi eljárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos testi sértés miatt felel majd tettéért az a férfi, aki tavaly szeptemberben támadt rá Liptai Claudiára és párjára egy fővárosi szórakozóhely előtt. A férfi már gyanúsított - értesült a Life.hu.

Korábban már sikerült beazonosítani, tanúként ki is hallgatták, most gyanúsított lett abból a férfiból, aki tavaly szeptemberben egy budai szórakozóhely előtt keveredett nézeteltérésbe Liptai Claudiával és kedvesével. A szóváltást követően a szerelme védelmére kelő B. Péter Dávidot meg is ütötte a támadó. A férfi az atrocitás során arccsonttörést és orrcsont-repedést szenvedett, és több foga is meglazult.

TV2/ facebook.com
TV2/ facebook.com

A támadó elmenekült a helyszínről, és csak hetekkel később sikerült a hatóságoknak beazonosítania. Azóta már kihallgatták, és a legfrissebb hírünk szerint rövidesen vádemelési javaslattal is élhetnek vele szemben a rendőrök. "Az említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága folytat nyomozást súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt. Az ügyben egy fő gyanúsítása megtörtént. A nyomozás jelenleg is folyamatban van, az ügy jelen stádiumában bővebb információval nem szolgálhatunk" - közölte kérdéseinkre válaszolva a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

"Mivel ez egy folyamatban lévő ügy, ügyvédje tanácsára Claudia egyelőre nem kíván nyilatkozni ezzel kapcsolatban" - közölte megkeresésünkre a műsorvezető menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina. Amennyiben a bíróságon is bebizonyosodik a támadó tette, a hatályos jogszabályok értelmében akár 3 éves börtönbüntetést is kaphat tettéért alapesetben.

GYLF

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.