színésznő Törőcsik Mari fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari jobb keze folyamatosan görcsben van, ez pedig nagyon megkeseríti az életét. A fájó végtag szörnyű napokat okoz a színésznőnek, így lehet, hogy hamarosan műteni kell.

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!


2008 októberében már lemondtak az orvosok Törőcsik Mariról, aki akkor egy kórházi vizsgálat során kómába esett, szíve megállt, és napokig küzdöttek az életéért. A színésznő teste azonban nem adta fel, visszajött az életbe, jobb keze azonban soha nem lehetett már olyan, mint előtte.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]


,,Remekül lennék, virulnék, mint a bazsarózsa, de miután történt velem ez az esemény, hogy kicsit elmentem, a jobb kezem állandó görcsben van azóta. Egyre rosszabb, most már nagyon zavar a fájdalom, nem tudok tőle szabadulni. De próbálok úgy koncentrálni, hogy soha senki ne vegye észre. Áttettem a gesztusrendem a bal kezemre. Az nem lehet, hogy észrevegyék, hogy ez itt fáj" - magyarázta a Borsnak a művésznő.

Törőcsik végre rászánta magát, hogy újra orvosok kezébe kerüljön. ,,Megpróbáltam ezzel a fájdalommal együtt élni, de már valamit majd kell csinálni. Most konzultálnak az orvosok felőle. Megyek az Országos Rehabilitációs Intézet igazgatójához, hogy megbeszéljük, mit lehet tenni. Most döntöm el, hogy vállalok-e premiereket is, mert kicsit túlterheltem magam. Beszélek még erről az igazgató úrral, mert ezt meg kell gondolnom. Nem vagyok olyan, hogy most aztán leengedem a vasfüggönyt" - tette hozzá Törőcsik Mari.

Tipp! Még mindig elképesztően szexi az újra szingli szupermodell! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.