Formás vádlikat villantottak a magyar hírességek.


Christopher Lambert, Mel Gibson, Sean Connery - nosztalgikus hősök, akiket a férfiak és a nők egyaránt imádnak, és akik bebizonyították, hogy az igazi férfi bizony szoknyát is hord. A hazai sztárok ellesték a skót módit, és rendhagyó bulin köszöntötték a nyarat, ahol a szebbik és az erősebbik nem képviselői egyaránt szoknyában mulatták az időt.

Forrás: Red Lemon Media
Kattints a képre a galériáért!

A buliban az Apollo23 tagjai és Király L. Norbi vitték a prímet, akik a skót játékok vicces változataiban versengtek egymással: mini farönkökkel egyensúlyoztak és tojással szlalomoztak. A művészinek cseppet sem nevezhető alkotásokat Sipos Peti bírálta el, aki a baráti csipkelődés mellett kedveskedett is a játékosoknak, és ivókehelynek is kiváló kupákkal díjazta a teljesítményüket. "Nem is tudom, hogy valaha részt vettem-e ügyességi játékban. Talán az óvodában utoljára. Mindenesetre örülök, hogy nem koptak el a reflexeim, és sikerült megnyernem a versenyt" - árulta el Király L. Norbi, aki hamarosan apai örömök elé néz, így a legjobbkor jött a régi emlékek felidézése.

Az Apollo23 a második helyezettnek járó serleget vitte haza. René, Tamás és Tibor azonban a skót öltözetet élvezték a legjobban. "Teljesen új élmény ez a szoknyás világ" - mesélték nevetve a fiúk. "Először ódzkodtunk az öltözettől, de hamar rájöttünk, hogy kár volt. Nagyon kényelmes és praktikus, és ha utcán nem is, de egy farsangi partin még biztos fel fogjuk venni."Kórházba került Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/20120510-korhazba-kerult-rihanna-a-met-gala-utan.html Megasztár-szerelem: Nagy Adri és Bozont együtt járnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120509-megasztar-szerelem-bozont-es-nagy-adri-egy-par-osszejottek.html Fordulat! Kirúgták dr. Ruttner Györgyöthttp://www.life.hu/legykepben/20120509-fordulat-a-magyar-szexguru-ugyeben-rlajos-kirugta-drruttner-gyorgyot-lifehu.html Megvan a TV2 csodafegyvere az X-Faktor ellen!http://www.life.hu/legykepben/20120509-megvan-a-tv2-csodafegyvere-az-xfaktor-ellen-a-the-voicet.html Puzsér váltja Fábryt az RTL Klubon?http://www.life.hu/legykepben/20120508-puzser-robert-valtja-fabry-sandort-az-rtl-klubon-egyre-nepszerubb.html A gyermekvállalás miatt van nézeteltérés Vajna és Palácsik között!http://www.life.hu/legykepben/20120508-a-gyermekvallalas-miatt-van-nezetelteres-andy-vajna-es-palacsik-timi.html Viszik a fóti házat? Bankoknál könyörög hitelért Stohlhttp://www.life.hu/legykepben/20120508-viszik-a-foti-hazatbankoknal-konyorog-hitelert-stohl-lifehu-exkluziv.html Pokorny Liát többen is fel akarták pofoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120508-pokorny-liat-tobben-is-fel-akartak-pofozni-lifehu-informacio.html