felsőtest szexi focista Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nőként a meccs lefújása után nemcsak a kedvenceink sikerének örülhetünk, hanem a mezcseréknek is. Ha nemcsak azért várod a három végső sípszót, hogy végre nyerjen a csapatod, hanem azért is, mert érdekelnek az izmos felsőtestek, akkor jó helyen jársz, a Life.hu ugyanis kiválogatta neked a legszebb férfitesteket.

1. Milan Baroš - Csehország

A 31 éves csatár, aki a 2004-es Eb gólkirálya volt, 2001 óta tagja Csehország nemzeti tizenegyének. A Galatasaray játékosa és csapata június 16-án, Lengyelország legyőzését követően csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe, ott azonban Portugálián már nem sikerült átverekedniük magukat. Az izmos támadó sajnos egyébként sem támadható, ugyanis nős, felesége a gyönyörű Tereza Franková, aki hűen követi párját, bárhova is igazol Baroš. Gyermekük, Patrick pedig szeptember elsején lesz hároméves.

AFP
AFP

2. Wesley Sneijder - Hollandia

A hollandok 28 éves középpályása is hamar búcsúzni kényszerült az idei Eb-től, csapatával június 13-án győztes meccs nélkül estek ki a csoportkörből. A tavalyelőtti labdarúgó-világbajnokság ezüstlabdása és bronzcipőse 2003. április 30-án debütált a holland nemzeti válogatottban, akkor a legfiatalabb játékosként pedig azonnal góllal segítette hozzá hazáját a 2004-es Eb-re való kijutáshoz. Az Internazionale erősítője szintén nős, izmos hasán éppen felesége, Yolanthe Cabau arcában gyönyörködhetünk. A 27 éves színésznő 2010-ben ment hozzá Sneijderhez, július 17-én ünnepelték második házassági évfordulójukat.

AFP
AFP

3. Mario Balotelli - Olaszország

A Manchester City 21 éves csatárát hároméves korában fogadta örökbe a Balotelli család, így csak 18. életévének betöltése után, 2008-ban lehetett olasz állampolgár. Meghívták a ghánai válogatottba is, de azt a felkérést visszautasította, mert tudta, hogy az olasz gárdát kell erősítenie. Mivel Olaszország legyőzte Angliát a negyeddöntőben, a németeket pedig az elődöntőben, vele a döntőben is találkozhatunk. A botrányhőst, akit korábban már örömlányokkal is szóba hoztak, májusban hagyta el korábbi barátnője, Raffaella Ficó, miután a sztár két éven át csalta őt. A Super Marióként is emlegetett támadó a Németországnak rúgott második gólját követően dobta mezét a fűre, majd fél percig minden izmát megfeszítve állt, így duplán örülhettek a Squadra Azzurra női szurkolói.

AFP
AFP

4. Karim Benzema - Franciaország

A 24-éves, algériai származású játékos 2007-ben debütált a francia válogatottban, 2009-ben pedig a Real Madrid játékosa lett. Alapvetően csatár, de szélsőként is sikeres. A lyoni születésű sztár, aki 2011 decemberében megkapta az év francia játékosa díjat, csapatával a június 23-ai, Spanyolországtól elszenvedett vereségüket követően búcsúzott az idei Európa-bajnokságtól. Az izmos támadó 2010-ben komoly botrányba keveredett, ugyanis rendszeres kuncsaftja volt egy kiskorú prostituáltnak. Mivel a hölgy beismerte, hogy hazudott a koráról, a focista megúszta a hároméves börtönbüntetést. 2011-ben azonban ismét bajba került, amikor egy 14 éves francia lánnyal hozták hírbe.

AFP
AFP



5. Steven Gerrard - Anglia

A 32 éves irányító középpályás 2000 óta tagja Anglia nemzeti válogatottjának. A Liverpool csapat tagja nagyszerű eredményei mellett kiváló játékintelligenciájáról is híres. Ukrajna legyőzését még fejére húzott pólójával ünnepelte, azonban június 24-én az olaszok által búcsúzott a bajnokságtól. Az angolok csapatkapitánya a mérkőzést követően azt nyilatkozta, hogy összetört szívvel utazik haza, de a szomorú búcsú ellenére nem szerepeltek rosszul a kontinensviadalon. Felesége, Alex, aki műkörmösből lett focistafeleség, 2002-ben ismerte meg a sztárt. Első gyermekük, Lily-Ella 2004-ben, a második, Lexie 2006-ban született, de a pár csak egy évvel ezután házasodott össze.

AFP
AFP

6. Federico Balzaretti - Olaszország

A 30 éves torinói középpályás is megszabadult mezétől a nagy esélyes Németország legyőzését követően. A Palermo focistája kidolgozott felsőtestét szinte az olasz válogatott összes meccsét követően megmutatta, a rajongólányok nagy örömére. A védőt elkísérte az Eb-re felesége és legkisebb gyermeke is. Eleonora Abbagnato, aki a Párizsi Operaház prímabalerinája féléves kislányával, Juliával szorít az olasz nemzeti tizenegynek. A pár tavaly házasodott össze, Balzarettinek azonban a korábbi házasságából is van már két kislánya.

AFP
AFP

+1. Antonio Cassano - Olaszország

Alsógatyára vetkőzött Németország kiejtését követően a 2003 óta a válogatott keretben is szereplő olasz csatár, aki egy gólpasszal járult hozzá az Azzurrik döntőbe jutásához. A 30 éves játékosért a nézők soraiban izgult felesége és egyéves kisfia is, aki a győzelmet követően a pályán köszöntötte a sztárt. Carolina Marcialis 2011. április 14-én adott életet gyermeküknek, Christophernek, aki édesanyjával állandó vendége az AC Milan meccseinek is.

AFP
AFP




Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap este 10 után a Life.hu-n!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.