Férjhez megy Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője

esküvő Alkonyat Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év együttlét után hamarosan összeházasodik a szépséges színésznő, Rachel McAdams és kedvese, az Alkonyat gonosz vámpírja, Michael Sheen. 

Michael Sheen azt tervezi, hogy hamarosan oltár elé vezeti színésznő kedvesét. A szerelmesek 2010-ben az Éjfélkor Párizsban című Woody Allen film forgatásán ismerkedtek meg, és a mozivásznas kapcsolatukat az életben is folytatták.

AFP
AFP

McAdams állítólag már többször mesélte az utóbbi időben a barátainak, hogy gyermeket szeretne, és szívesen férjhez menne, bennfentesek szerint pedig már a kapcsolat olyan stádiumba jutott, hogy hamarosan oltár elé áll a két színész. Rachel és Michael az utóbbi három hetet Angliában töltötte, szemtanúk szerint rengeteget ölelkeztek, csókolóztak, így minden jel arra utal, hamarosan újabb sztáresküvő lesz az álomgyárban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.