műsorvezető sportolás homoszexualitás Steiner Kristóf olimpikon író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő módon egy kislány tetszett meg annyira Steiner Kristófnak, hogy diákként beiratkozzon kajak-kenu edzésekre, viszont a vad hullámok elmosták az álmait.

Steiner Kristóf vállaltan meleg, de ennek ellenére két évig egy Brigitta nevű lány miatt járt kajakedzésekre. Persze nem azért, mert vonzódott hozzá, hanem mert megirigyelte kidolgozott idomait és a fittségét. Miután azonban kedvenc zenekari pólójában többször is a Dunába borult, feladta kajakos karrierjét. Nem az esetleges fulladástól való félelem volt az, ami eltántorította, hanem a kimoshatatlan iszapszag, amit a Roxette duót ábrázoló felső vett fel.

Forrás: Steiner Kristóf
Forrás: Steiner Kristóf


Ezután Kristóf sportkarrierjét más ágazatban próbálta kibontakoztatni, a kungfu harcművészetet igyekezett elsajátítani, viszont itt a tesztoszteronillat és a kőkemény férfiizmok zavarták meg lelki békéjét. Erről az időszakról így mesélt Kristóf: "Mindenki kőkemény volt, és heteró, én meg puhány és meleg."
Több mint egy évig harcolt maszkulin körülmények között, mire írt egy levelet az edzőjének, amelyben személyes okokra hivatkozva elvált a kungfutól és az edzőtársaitól. Steiner Kristóf, bár nem lett olimpikon, Izraelből is minden rajongásával drukkolt a "csodálatos kajakosainknak".


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.