Meglepő módon egy kislány tetszett meg annyira Steiner Kristófnak, hogy diákként beiratkozzon kajak-kenu edzésekre, viszont a vad hullámok elmosták az álmait.

Steiner Kristóf vállaltan meleg, de ennek ellenére két évig egy Brigitta nevű lány miatt járt kajakedzésekre. Persze nem azért, mert vonzódott hozzá, hanem mert megirigyelte kidolgozott idomait és a fittségét. Miután azonban kedvenc zenekari pólójában többször is a Dunába borult, feladta kajakos karrierjét. Nem az esetleges fulladástól való félelem volt az, ami eltántorította, hanem a kimoshatatlan iszapszag, amit a Roxette duót ábrázoló felső vett fel.

Forrás: Steiner Kristóf


Ezután Kristóf sportkarrierjét más ágazatban próbálta kibontakoztatni, a kungfu harcművészetet igyekezett elsajátítani, viszont itt a tesztoszteronillat és a kőkemény férfiizmok zavarták meg lelki békéjét. Erről az időszakról így mesélt Kristóf: "Mindenki kőkemény volt, és heteró, én meg puhány és meleg."
Több mint egy évig harcolt maszkulin körülmények között, mire írt egy levelet az edzőjének, amelyben személyes okokra hivatkozva elvált a kungfutól és az edzőtársaitól. Steiner Kristóf, bár nem lett olimpikon, Izraelből is minden rajongásával drukkolt a "csodálatos kajakosainknak".

 

Hülyét csinált magából VV Cristofel - Élő adásban vetkőzött lehttp://www.life.hu/legykepben/20120808-elo-adasban-vetkozott-felmeztelenre-vv-cristofel-es-og-duck-a.html Elismerte homoszexualitását a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120808-mica-mika-penniman-enekes-felvallalta-homoszexualis-vonzalmat.html Jennifer Lopez párkapcsolata romokban?http://www.life.hu/legykepben/20120807-jennifer-lopez-parkapcsolata-romokban-casper-smart-az-enekesno-parja-hutlenkedik.html Lőrincz Tamás ezüstérmet nyert birkózásban a londoni olimpiánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120807-lorincz-tamas-ezustermes-birkozasban-a-londoni-olimpian.html Csonka András elárulta, hogy nem boldog a magánéletébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-csonka-andras-nem-boldog-a-maganeleteben-csak-a-szakmajaban-.html Elhunyt a világhírű amerikai zeneszerzőhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-elhunyt-a-vilaghiru-amerikai-zeneszerzo-marvin-hamlisch.html Damu Roland teljesen kiakadt Andy Vajna szerelmi vallomásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-damu-roland-kiakadt-a-bortonben-amikor-olvasta-andy-vajna-szerelmi.html Mégsem válik Melanie Griffith és Antonio Banderashttp://www.life.hu/legykepben/20120807-megsem-valik-melanie-griffith-szineszno-es-antonio-banderas-szinesz-16.html