olimpiai bajnok napelemek nyeremény Cseh László költekezés úszó millió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még nem kapta kézhez olimpiai bronzérméért járó jutalmát Cseh Laci, már most tudja, hogy mit fog csinálni a milliókkal.

Eddig is élet napos oldalán állt Cseh Laci, és tesz is róla, hogy továbbra is ott maradjon. Az olimpiai bronzérmes úszónk közel 20 millió forintos nyereményének egy részét napelemekre költi.

Forrás: MTI/Kovács Attila
Forrás: MTI/Kovács Attila


"Tudatosan építtettem föl a Pest környéki házamat, amiből száműzni akartam a gázt. Ezért alternatív fűtésrendszert terveztettem, megújuló energiaforrásokat akartam hasznosítani. Tudom jól, hogy ez csak egy 10 év múlva megtérülő beruházás, de aki hosszútávra tervez, annak érdemes ilyeneken is gondolkodni. Már 95 %-ban kész van az épület, ez lesz már a második tél, hogy így fűtök. Még finomítani fogunk a rendszeren, de a mostani tél után fogom majd látni, hogy mennyit tudtam spórolni.
Egy házat úgy kell megtervezni, hogy élhető legyen, ne arról szóljon, hogy nem nyithatok ki egy ablakot se, vagy ha felhúzom a redőnyt, akkor oda lesz az egész napi fűtésem. De nem állok meg itt, napelemeket szeretnék feltenni a tetőre, és ehhez pont jól jön a nyereményem majd, amit szeptember közepére ígérnek. A maradék pénzt pedig félreteszem, a további felkészülésemhez is szükség lehet rá, majd meglátjuk mit hoz az élet" - árulta el a környezetbarát olimpikon, aki ott lesz a fővárosban megrendezésre kerülő szeptember 15-ei családi Ökonapon is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.