Vujity Tvrtko elárulta Demcsák Zsuzsa titkát - Rémisztő pillanatoknak volt szemtanúja

Demcsák Zsuzsa kolléga műsorvezető válás könnyek Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vujity Tvrtko nemcsak a képernyőn, hanem a magánéletben is Demcsák Zsuzsa mellett állt az elmúlt nehéz időszakban, sőt volt olyan, hogy az éjszaka közepén igyekezett segítséget nyújtani a bajbajutott, kétgyermekes anyukának - tudta meg a Life.hu.

Tvrtko nemcsak kollégája, de lelki társa is Demcsák Zsuzsának, aki a bajban nem egyszer az éjszaka közepén hívta fel barátját, hogy segítséget kérje. "Néha rémisztő pillanatoknak voltam szemtanúja. Voltak riasztó éjszakai hívások, könnyek, képek, pillanatok, de mindig csodáltam Zsuzsát azért, hogy másnap reggel a stúdióban mindebből már semmi sem látszott. Ott mindig egy profi, csodálatosan szép műsorvezető ült" - árulta el Tvrtko a Life.hu-nak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A műsorvezető szerint nem is kérdés, miért tartott ki Zsuzsa ilyen sokáig minden nehézség ellenére a férje mellett. "Zsuzsának fantasztikus szülei vannak, így igyekezett ő is azt a mintát követni, amit otthon látott. Szerette volna egyben tartani a családját. És ami nagyon fontos, ő elsősorban anya, aki mindent elkövetett, hogy gyermekei, Benedek és Tamara életét boldoggá tegye. Mindezekért és a profizmusáért is mélyen tisztelem őt" - mondja Tvrtko, aki a legnagyobb közösségi portálon is megosztotta minden rajongójával, mennyire becsüli Zsuzsát. "Demcsák Zsuzsi nagyszerű Ember, elhihetitek!" - méltatta bejegyzésében barátját Tvrtko.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.