ellenőr pisztoly BKV támadás Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházban ápolják azt a BKV-ellenőrt, akire egy középkorú férfi támadt fegyverrel, amikor az társaival egy buszra szeretett volna felszállni.

A döbbenetes eset Újbudán, a Bornemissza téren történt vasárnap. Az ellenőrök a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) beszámolója szerint négyen voltak - három nő és egy férfi - és csupán egy érkező buszra szálltak volna fel. A támadó először elállta az útjukat, szóváltásba keveredtek, majd fegyvert rántott. A férfi ellenőr azonnal lefújta a nála lévő gázspray-vel, az 52 éves támadó azonban elsütötte fegyverét.
Szerencsére csak egy gáz-riasztópisztoly volt nála, így az áldozat megúszta könnyebb sérülésekkel. Kórházba szállították, a rendőrség pedig a helyszínen elfogta az illetőt. Garázdaság gyanújával indítottak eljárást, az ügyet a BKK is vizsgálja.

Így zaklatja a lányokat a BKV-tól kirúgott vicces kedvű buszsofőrhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120921-viktor-a-vicces-kedvu-bkv-buszsofor-sajat-pekseget-nyitott-ahol.htmlDurva felvételek: BKV-ellenőrök erőszakkal lökdösik le a részeg utast a villamosrólhttp://www.life.hu/legykepben/20120808-video-bkv-ellenorok-eroszakkal-lokdosik-le-a-reszeg-utast-a.htmlDöbbenetes mutatvány: az űrből ugrott le egy férfi a Földre - túléltehttp://www.life.hu/legykepben/20121014-felix-baumgartner-ejtoernyos-bazisugro-urugrasa.htmlImádták barátai a halálra gázolt rendőrthttp://www.life.hu/legykepben/20121012-kenez-imret-a-hummer-altal-elgazolt-rendort-baratai-gyaszoljak.htmlIgazoltatás közben gázolt a terepjáró - A fiatal rendőr belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/legykepben/20121011-kenez-imre-magyar-rendort-intezkedes-kozben-gazolta-el-egy-nemet.htmlBrutálisan néz ki a világ legerősebb gyereke - Iskolás lett a mini izomkolosszushttp://www.life.hu/gyogyulj/20120930-giuliano-stroe-roman-kisfiu-a-vilag-legerosebb-gyereke-elkepeszto-teste.htmlMagas beosztású exrendőr fia a gödöllői gyilkos - 26 késszúrással végzett az áldozatávalhttp://www.life.hu/legykepben/20120929-s-mark-a-godolloi-keselo-a-domonyvolgyi-gyilkos-magas-beosztasu.htmlMicsoda kegyetlenség! Egy kisfiú arcán nyomta el cigarettáját egy járókelőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120928-egy-kisfiu-arcan-nyomta-el-cigarettajat-egy-jarokelo-notthingham-varosaban.htmlKözösségi oldal buktatta le a domonyvölgyi gyilkost - A 18 éves gyanúsított beismerő vallomást tetthttp://www.life.hu/legykepben/20120928-s-mark-a-18-eves-godolloi-keselo-a-domonyvolgyi-gyilkos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.