Felismerhetetlenre sminkelték a népszerű magyar műsorvezetőt

műsorvezető smink D. Tóth Kriszta sztár ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy D. Tóth Kriszta nem szereti az erős sminket, és a legújabb DTK Show-ban most először smink nélkül is láthatják a nézők, a műsorvezetőről most olyan fotó jelent meg a legnagyobb közösségi portálon, amelyen egészen extrém make upot visel - tudta meg a Life.hu.

Egészen extrém sminket kapott D. Tóth Kriszta, akinek fotóját a kislánya, Lola festette ki kreatív módon - tudta meg a Life.hu. Ráadásul a különleges végeredményt a műsorvezető a legnépszerűbb közösségi portálon is megosztotta rajongóival. Ez már csak azért is furcsa, mert Lola nem szereti sminkben látni az édesanyját. "Az az igazság, hogy a lányom nem szereti, ha sminket lát rajtam, így gyakran az adásfelvétel után azonnal lemosom a festéket, leszedem a műszempillát" - árulta el a népszerű műsorvezető, akit most először a nézők smink nélkül is láthatnak a DTK Show legújabb, csütörtök esti adásában.

Forrás: DTK Show / facebook
Forrás: DTK Show / facebook

Különös oka van annak, hogy a csinos tévés festetlenül mutatja meg magát: "A magazinokban és tévéműsorokban én is látom a tökéletes nőket, de pontosan tudom, mekkora szakembergárda dolgozik emögött. Régóta terveztem, hogy ezt a háttérmunkát, és persze az érintettek életét, kompromisszumait egyszer bemutatom. Ezért hívtunk meg ismert modelleket, színésznőket, fotóművészt az adásba, és ezért vállaltam, hogy megmutatom magam úgy, ahogy a nézők sosem láthatnak egy tévést. És örülök, hogy megtettem" - mondta el a Life.hu-nak a műsorvezető, aki igyekszik kímélni arcbőrét.

Forrás: DTK Show
Forrás: DTK Show

"Nagyon keveset sminkelem magam a hétköznapokon. A tévében muszáj a bőrt szárító és nagyon megviselő make-upot viselnem, éppen ezért pihentetem a bőrömet, amikor csak tehetem. Minimális korrektort és szempillaspirált használok csak, ennyi elég ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben" - árulta el a Life.hu-nak Kriszta. A tévés retteg a tűktől, a plasztikai sebészetnek pedig végképp nem a híve. "A kiegyensúlyozott táplálkozás, sok nyers zöldség, gyümölcs, rost, valamint a rengeteg folyadék belülről táplálja a bőrt. Azt gondolom, hogy ez a minimum, amit nemcsak a bőrünk szépségéért, hanem az egészségünkért meg kell tennünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.