100 millió dollárra pereli a szexvideóját kiszivárogtató weboldalt a sztár

szex videó per Hulk Hogan kereset pankráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
100 millió dollárra pereli Hulk Hogan a szexvideóját kiszivárogtató weboldalt. Az egykori pankrátor emellett legjobb barátját és annak egykori feleségét is perbe fogja.

Az egykori pankrátor hat évvel ezelőtt bújt ágyba legjobb barátjának volt feleségével, Heatherrel, ám nem tudott róla, hogy az aktust titokban rögzítik. A leleplező felvételt a Gawker nevű weboldal hozta le, amelyet most 100 millió dollárra perel a sztár, aki emellett barátját és annak volt feleségét is perbe fogta. "Rendkívül súlyos és jóvátehetetlen károkat okoztak nekem" - fakadt ki az expankrátor.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hulk és ügyvédje tegnap adta be a keresetet a floridai Tampa városában. Azt nem tudni, hogy a felvételt ki juttatta el a weboldalnak, de a jelek szerint ez Hogant és ügyvédjét nem is nagyon érdekli. "Mr. Hogan úgy érzi, hogy súlyosan megsértették a magánszféráját. Ő is, mint minden amerikai, úgy érzi, hogy joga van megőrizni a hálószobája titkait" - mondta el az expankrátor ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.