Összeverekedett a két ValóVilág-szereplő

VV Éva VV Anikó konfliktus pénz verekedés Baukó Éva botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, VV Éva továbbra sem higgad le. A botrányairól híres egykori ValóVilág-játékos ezen a hétvégén egy fellépésen nekiesett VV Anikónak, mert több pénzt követelt a hakniért, mint amiben eredetileg megállapodtak. A verekedés kialakulását csak a biztonsági őrök tudták megakadályozni - írja a Blikk.

Éva - aki az utóbbi időben kizárólag balhéi miatt kerül az újságok címlapjaira - nem elégedett meg a gázsi felosztásával, az előre megegyezett 50-50 százaléknál többet követelt magának. Anikó viszont jogtalannakérezte a kérését. "Hirtelen nem is értettük, mi történik, az egyik pillanatban még beszélgettek, a másikban pedig már Éva a dühétől forrva rátámadt Anikóra. Szegény lányt a biztonsági őrök mentették meg" - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy, aki a helyszínen tartózkodott.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Éva több pénzt szeretett volna, én meg nem láttam jogosnak a kérését, hiszen közös haknin voltunk, és úgy beszéltük meg, hogy felezünk" - mondta a lapnak Anikó, akit érezhetően megviseltek a történtek. De mindezek ellenére még hazafuvarozta a botrányhősnőt.

VV Éva ezúttal sem érzi tettének súlyát, és ahogy azt már megszokhattuk, tagadja, hogy bármiféle balhéba keveredett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.