Először beszélt magánéletéről a The Voice műsorvezetője

műsorvezető színész Szabó Kimmel Tamás magánélet bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Voice sármos műsorvezetője intim titkokat árult el a magánéletéről, és elmesélte, hogyan telnek a hétköznapjaik a barátnőjével - tudta meg a Life.hu.

Szabó Kimmel Tamás egy-két fröccs után felszabadultan beszélgetett D. Tóth Krisztával, akivel már gyermekkoruk óta ismerik egymást - tudta meg a Life.hu a DTK Show felvételén. Tamás azt is elárulta, hogy nem szeretné a magánéletét a nagy nyilvánosság elé tárni, egy-két titkot azonban elárult Krisztának a jó barátságukra való tekintettel.

Fotó: DTK Show
Fotó: DTK Show


"A barátnőm egy földön járó, racionális lány. Mivel én sokkal 'elszállósabb' vagyok, ő már sokszor rántott vissza földre, amiért hálás vagyok neki. A hétköznapokban szemérmes, visszahúzódó srácként élem az életem, de tisztában vagyok azzal, hogy most, hogy a The Voice műsorvezetője lettem, sokan lesznek majd kíváncsiak rám" - mondta el a színész-műsorvezető, aki tudatosan védeni szeretné magánéletét a kíváncsi tekintetektől.

"Nem tudom, hogy lehet-e készülni az ismertségre. A hétköznapokban otthonülő ember vagyok, és ez maximálisan jó is nekem. Sivár dolognak tartom, amikor a celebek bevonják az újságírókat a privát életükbe, én ebben nem kívánok részt venni. Teszem a dolgom és szeretném, ha arról írnának" - mesélte Tamás.
A színész az adás végén minden szemérmességét és gátlását ledobta, amikor színpadra állt a Mystery Gang zenekarral, amellyel igazi show-t csináltak a nézők és Kriszta legnagyobb örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.