Sokkot kapott az X-Faktor versenyzője! Messziről elkerüli a színpadot

színpad X-Faktor mentor Kvaka Andrea énekesnő kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiesése után egyelőre nem szeretne színpadra állni az X-Faktor kiesett versenyzője. De az éneklést folytatná - tudta meg a Life.hu. 

Nincsenek Kvaka Andiban tüskék, kiesése után csak annyi tudatosodott benne, hogy énekelni még szeretne, de a színpadot kerülné egy darabig.
Andrea volt az X-Faktor harmadik szériájának első távozója, kiesésének okán a mentorok között szinte azonnal harc indult. Malek Miklós ugyanis nem értett egyet Keresztes Ildikó döntésével, miszerint nem Andit, hanem Fehér Zolit szeretné az élő show-ban látni.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Amikor megszületett a döntés, átfutott az agyamon, hogy abbahagyom az éneklést. Aztán a sok kedves és biztató üzenet láttán egyelőre azt tudom csak, hogy egy darabig nem szeretnék színpadra állni. Ildikóval kapcsolatban nincs bennem tüske. Neki abban a szituációban hoznia kellett egy döntést, amiben nyilván sok szempont dominált, így ezt tiszteletben kell tartanom. Nem hiszem, hogy szakmai féltékenységről lenne szó. Nagyon tisztelem őt, ahogy a többi mentort is" - mesélte a Life.hu-nak Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.