Szakított 25 éves szerelmével a Született feleségek sztárja

színésznő párkapcsolat szerelem Eva Longoria Mark Sanchez szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapnyi randevúzás után szakított Eva Longoria és sportoló kedvese, Mark Sanchez. A Született feleség, hogy feledje szerelmi bánatát, azonnal a munkába temetkezett.

A Született feleségek sztárja ismét szingli. A 37 éves Eva Longoria a hét elején hozta nyilvánosságra, hogy szakított 25 éves sportoló barátjával, Markkal. A hivatalos információk szerint Eva és Mark jó kapcsolatban maradtak, nem volt köztük veszekedés, csupán képtelenek voltak összeegyeztetni az életstílusukat. Elképzelhető, hogy a problémát épp a jelentős korkülönbség okozta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Hihetetlen nagy nehézséget okozott egyeztetni az elfoglaltságaikat. Ez vezetett a kapcsolat végéhez. Mark azonban továbbra is rajong Eváért" - árulta el Sanchez sajtóképviselője.
Ugyanakkor az is tény, hogy Eva azonnal a munkába temetkezett, hogy elfelejtse szerelmi bánatát. Aznap, amikor a szakítás híre publikussá vált, a Las Vegas-i egyetemen vett részt egy nagyszabású rendezvényen.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.