vélemény férfi regény Liptai Claudia szerelem Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon Liptai Claudia vagy a főhősnő, Anna gondolatait ismerjük meg a férfiakról és az élet egyéb dolgairól Claudia első, szerelmi szállal átszőtt bűnügyi regényében, az Álomnőben? A könyvben a fikció és a személyes rész teljesen összekeveredik, ugyanúgy, mint a könyv borítója is. Ő is benne van és valaki más is.

"A legtöbbször én magam sem tudom, hogy a főhősnő vagy az én gondolataim olvashatók" - sejtelmeskedett Claudia, akinek végre megismerhetjük a saját véleményét, vagy talán Annáét, amikor nem túl hízelgően jellemezte a férfiakat. "Az összes, akivel eddig találkozott, matematikai pontossággal hozta a formát: abszolút képtelen mással foglalkozni, mint önmagával. Amivel természetesen együtt jár az együttértés teljes hiánya. Tapasztalatom szerint a pasikat nem érdekli más, mint a karrier, a sport vagy szex" - olvasható a regényben.

"Mekkora bátorság ezt megtenni, hogy kimondod a véleményedet. Mintha lemeztelenítené az ember magát. Ez a fantasztikuma a dolognak. Csak azt tudom mondani, hogy abból építkezem, ami én vagyok, amit én gondolok. Persze az egész élet lényege, hogy minden változik. Van valami véleményünk valamiről, de az élet hullámzik, változnak a helyzeteink is. Én azt gondoltam, hogy legyen annyi szabadsága az írónak, hogy gondolhatom én is így, de a főhős is. Az egészben ez a legfantasztikusabb, hogy ez egy nagy játék" - nevetett Claudia, majd elárulta, hogy a férfi és a nő között működő kémiáról viszont szigorúan a saját véleményét fogalmazta meg.

"Igen, ezt én gondolom, ez így van. Két ember között a kémia azonnal működésbe lép, és nem csak a szerelemben. A világ két legszebb embere állhat egymás mellett, ha nem működik a kémia" - tette hozzá a színésznő, aki a mai napig hisz a mesékben, a szerelemben, a nagy találkozásokban, és főhőseinek története is ezen a vonalon mozog.

"Úgy képzelem el, hogy jön a királyfi. A mai napig hiszek a mesékben, megőriztem a naivitásomat. Mindig és mindig újra tudok bízni az életben. Az ember nem lehet keserű. Abból élni szomorú dolog, ha el is romlik valami, akkor hiszem, hogy ez most így van, de mindig jön valami jobb, mert így akarom. Egy éve még nem is gondoltam arra, hogy könyvet írjak, de átléptem a saját árnyékomat, amiről mások csak álmodoznak" - árulta el a Life.hu-nak a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.