Végleg elhagyja az országot a Jóban Rosszban sztárja?

külföld színész per Kembe Sorel-Arthur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkaügyi perben áll egykori munkaadójával a Jóban Rosszban sztárja, Kembe Sorel Arthur, aki nem érzi jogosnak, hogy az MTVA tömeges létszámleépítés keretén belül megvált tőle - tudta meg a Life.hu. Emellett a sztár kiáll volt munkatársai demonstrációja mellett is, akik több mint 300 napja protestálnak a televízió vezetői ellen. A színész elárulta: ha ebben az ügyben a bíróság nem a demonstrálók mellett ítél, elhagyja az országot.

Kembe Sorel Arthur beperelte egykori munkaadóját, az MTVA-t, amiért tömeges létszámleépítés keretén belül - a színész szerint mondvacsinált okokból - megváltak tőle.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Zárt tágyaláson zajlik a munkaügyi perem, amelynek 3. fordulója novemberben lesz. Jogtalannak tartottam, ahogy megváltak tőlem, ezért indítottam eljárást és ha kell, nemzetközi szintre is elmegyek ebben az ügyben" - árulta el a Life.hu-nak a színész, aki emellett részt vesz abban a demonstrációban is, amely több mint 300 napja zajlik a televízió székháza előtt, és amelynek kapcsán szintén zajlik egy per.

"Ha ebben az ügyben a bíróság nem nekünk ítél, tudni fogom, hogy nincs már dolgom ebben az országban, és külföldre fogok költözni. Ha nekünk ítél a bíróság, akkor érezni fogom, hogy van miért itt maradni" - szögezte le Sorel, aki azért is mert nagyobb hanggal tiltakozni a vélt jogtalanságok miatt, mert nem csupán a televíziózásból él. "A tévézés csak egy láb, emellett folyamatosan forgatok a Jóban Rosszban sorozatban és 15 éve van egy videoklipeket gyártó cégem. Amikor először kiálltam a nagyközönség elé a jogtalanságok miatt, már tudtam, hogy egy ideig a televíziós szakmában itthon nem lesz lehetőségem elhelyezkedni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.