Pótolhatatlan veszteség érte Zámbó Krisztiánt

örökség Zámbó Jimmy betörés veszteség Zámbó Krisztián énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pótolhatatlan veszteség érte Zámbó Krisztiánt, akit a hosszú hétvégén egészen pofátlan tolvajok raboltak ki. Az X-Faktor énekesének otthonából számos értéktárgy, köztük egy televízió és több ékszer is eltűnt, ám az énekes ezekkel nem törődik. A fiút elsősorban az bántja, hogy a betörők meglovasították elhunyt apja aranylemezét is, amely pótolhatatlan kincs volt számára.

Zámbó Krisztián nagy becsben őrzi édesapja emlékét és ezzel együtt minden, édesapjától örökölt értéktárgyát is. Ezért fáj neki mindennél jobban, hogy Jimmy aranylemezét is magukkal vitték a tolvajok.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

"Elvittek sok ékszert, de mindez nem érdekel. Tartsák meg, csak az apám lemezét adják vissza! Merthogy az örökségemet, egy aranylemezt is elloptak. Nagyon fáj, hiszen számomra felbecsülhetetlen, pótolhatatlan kincs, amelyből ez az egy volt, nem kaphatok másikat" - kesergett a Blikknek nyilatkozó Krisztián. "Különösen pofátlan volt, aki betört hozzám. Azonkívül, hogy leült sörözni az asztalhoz, a jelek még arra is mutatnak, hogy egy jóízű vacsorát is elfogyasztott. Biztosan kifigyelte, hogy mikor vagyunk otthon" - tette hozzá az énekes.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a betörők az aranylemez mellett található másik arany- illetve platinalemezt nem vitték magukkal.

A betörés ügyében az illetékes rendőrség már megkezdte a nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.