Együtt hancúroztak a sztárok a szénakazalban

gazdaság forgatás Iszak Eszter vidék Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és a rapper egy szénakazalban kötöttek ki egymás mellett, pedig Eszti állítólag egy énekessel, Dobrádi Ákossal jár - tudta meg a Life.hu.

Furcsa, kompromittáló körülmények között forgatott Iszak Eszter és a tinilányok kedvence, Fluor Tomi. A VIVA TV új reality show-jában számukra szokatlan környezetben próbálhatták ki magukat.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Laza nyaralás helyett nagyobb kihívás elé állították az öt menő hírességet egy új műsorban. Iszak Eszter, Odett, Sanyóca, Fluor Tomi és Eckü kénytelen volt szembesülni azzal, hogy milyen, amikor az éléskamra gyakorlatilag üres, és malacokkal vagy éppen kecskékkel kénytelenek megküzdeni.

"Még soha életemben nem voltam ilyen körülmények között, annak ellenére, hogy sokáig vidéken éltem" - szörnyülködött Eszti.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Életre szóló élmény volt a forgatás, azt hiszem, több lettem tőle. Például jobban bánok a zöldségekkel és az állatokkal, sőt, múltkor vettem hagymát is, mindez régen távol állt tőlem. Imádtam az egészet" - mesélte nevetve Fluor Tomi.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.