Hatalmas veszteség érte az X-Factor mentorát

gyász veszteség Lewis Hamilton sírás Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas veszteség érte Nicole Scherzingert, aki az X-Factor legutóbbi adásában képtelen volt palástolni szomorúságát, és élő adásban sírta el magát.

Nicole Scherzinger az X-Factor élő adásában sírta el magát, és képtelen volt gyászát palástolni. A mentor ugyanis múlt vasárnap veszítette el szeretett nagymamáját, de profihoz illően nem mondta le a kötelezettségeit. Mentorként úgy érezte, hogy ott kell lennie énekesei mellett, azonban amikor a színpadon az egyik versenyző Eric Clapton Tears in Heaven című dalát adta elő, megeredtek a könnyei. A nézőknek akkor nem árulta el, hogy miért érintette ilyen mélyen ez az előadás. Hétfőn aztán párjával, Lewis Hamiltonnal együtt repülőgépre szállt és együtt utaztak vissza Amerikába az énekesnő szeretett nagymamája temetésére.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.