Erre senki sem számított! Váratlan dolgot műveltek az X-Faktor sztárjai

támogatás Vastag Csaba segítség megdöbbentő Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vastag testvérek minden módon igyekeznek segíteni az édesapjuknak. Az X-Faktor sztárjai a tél közeledtével például hat tonna fát aprítottak fel, hogy megkönnyítsék apjuk életét - tudta meg a Life.hu a DTK Show felvételén.

Egyre nagyobb sikereket érnek el a két éve befutott Vastag testvérek, számukra mégis a mai napig a család a legfontosabb. A jóképű fiúk nemrégiben hat tonna fát aprítottak fel édesapjuknak télire."Az elején megbeszéltük, hogy azonnal figyelmeztetjük egymást, ha azt vennénk észre a másikon, hogy már annyira elszállt, hogy nem veszi kézbe a kapát, és nem segít apukánknak" - tudta meg a Life.hu a DTK Show felvételén.

Fotó: DTK Show
Fotó: DTK Show

Csaba és Tamás azt is elárulta, miért ilyen fontos számukra még mindig a családi fészek. "Édesapánk a legnagyobb példakép az életünkben. Három gyermeket nevelt fel tanári fizetésből, és közben tudományos munkái elismeréseként megkapta a Magyar Köztársaság arany érdemkeresztjét is" - mesélték büszkén D. Tóth Krisztának a csütörtökön adásba kerülő talkshow-ban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.