Rettenetes ruhában jelent meg Kristen Stewart az Alkonyat legújabb részének madridi premierjén. A Bellát alakító színésznő egy kanárisárga kislányruhába bújt a jeles alkalomra, és a bemutató alatt mindvégig párjába, Robert Pattinsonba kapaszkodott.

Rettenetesen furcsa ruhában jelent meg Kristen Stewart az Alkonyat legújabb epizódjának madridi premierjén. Az  ilyen eseményeken általában elegáns ruhákat, nagyestélyiket viselő Kristen - vélhetően stylistjainak köszönhetően - ezúttal egy kanárisárga kislányruhát húzott magára egy tőle teljesen elütő kockás cipővel. Valószínűleg neki sem lehetett egyszerű kezelni az élményt, ugyanis mindvégig párjába, Robert Pattinsonba kapaszkodott a premier ideje alatt.

Northfoto

"Általában nagyon csinos nőnek találom Kristent, de ezúttal szerintem csúnyán mellényúlt" - árulta el egy, a helyszínen tartózkodó rajongó.

 

Nem tudott elbúcsúzni haldokló édesanyjától a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-mezo-misi-a-voice-mestere-nem-tudott-elbucsuzni-az-edesanyjatol.html Milliókat bukott el az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-delhusa-gjon-magyar-enekes-milliokat-bukott-el-tozsden.html Életveszélyben a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-steiner-kristof-magyar-musorvezeto-eletveszelybe-kerult.html Eldobta magától apja a The Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121115-helmeczi-bianka-a-the-voice-versenyzoje-akirol-az-apja-lemondott.html Beyoncé intim pillanatai - Sosem látott fotókkalhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-beyonce-knowles-amerikai-enekesno-intim-pillanatai.html