Beyoncé intim pillanatai - Sosem látott fotókkal

Jay-Z ünneplés Beyoncé Knowles Beyoncé születésnap Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé viszonylag ritkán enged bepillantást a magánéletébe, ám ezúttal intim fotókat tett közzé az egyik fotómegosztó oldalon. A 31. születésnapját egy jachton ünneplő énekesnő smink nélkül is megmutatta magát, sőt azt is láthatja a nagyközönség, amint épp felvágja a születésnapi tortáját.

Forrás: iam.beyonce.com
Forrás: iam.beyonce.com

Méltó módon ünnepelte meg 31. születésnapját Beyoncé. Az énekesnő Dél-Franciaországba utazott a családjával és egy csodálatos jacht fedélzetén töltött néhány felejthetetlen napot. Az amúgy zárkózott világsztár ezúttal örömteli pillanatait a rajongóinak is megmutatta egy népszerű fényképmegosztó portálon, ahol többek közt smink nélkül, fürdőruhában és kaftánban is látható, sőt arról is mutatott képet, amint épp felvágja születésnapi tortáját, amit a felirat szerint férjétől, Jay-Z-től és kislányától, a januárban született Blue-tól kapott.

Forrás: iam.beyonce.com
Forrás: iam.beyonce.com

Beyoncé szülinapi tortája

Az énekesnő még néhány hónapig megérdemelt szülési szabadságát tölti, de már most dolgozik új albumán és a nagy visszatérést februárban tervezi.

Forrás: iam.beyonce.com
Forrás: iam.beyonce.com

Smink nékülis milyen szép, igaz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.