Éveken át tagadta Michael Lohan, hogy lenne egy házasságon kívül született lánya, most viszont már papír is van róla, hogy Lohan kisasszonynak van egy féltestvére.

Michael Lohan még bőven Lindsay Lohan anyjával élt házasságban, amikor félrelépett - írja a Female First. Nemrégiben egy televíziós talkshow-ban vállalta az apa, hogy megtudja annak a DNS-tesztnek az eredményét, amelyre 17 éve várt Kristi Horn, aki úgy nevelte fel lányát, hogy Lohan nem ismerte el, ő a gyermeke apja.

Forrás: AFP

A teszt egyértelműen kimutatta: Michael Lohan az apja a 17 éves Ashley Hornnak, így Lindsay Lohannak lett egy második húga. Lohan apja mindezt egy reggeli talkshow-ban tudta meg, ahol Kristi Horn a hír hallattán sírni kezdett, ahogy Lohan házasságon kívül született lánya is.

Lindsay Lohan ugyan nem látta a show-t, így ő egy másik amerikai műsorban szembesült azzal, hogy hivatalosan is van egy féltestvére. A hírt nem nagyon akarta kommentálni, mert állítása szerint igyekszik csak a pozitív dolgokra koncentrálni. Úgy gondolja, mindenkivel okkal történnek a jó és rossz dolgok egyaránt. - írja a Borsonline.

 

Depressziós és ki se mozdul az otthonából az ismert magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121118-depresszios-es-ki-se-mozdul-otthonabol-csala-zsuzsa-szineszno-aki.html Zoknihúzás közben változott meg az élete a Barátok közt új szereplőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-baratok-kozt-uj-szereplo-munkacsy-kata.html Romokban az élete! Anyagilag tönkrement és börtön fenyegeti a magyar színészthttp://www.life.hu/legykepben/20121117-novenyi-norbert-magyar-szinesz-olimpikon-sportolot-kisemmiztek-mindenet-elveszitette.html Még el sem vált, de máris kisbabát szeretne az RTL Klub műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121117-meg-el-sem-valt-de-maris-kisbabat-szeretne-az-rtl.html Szakított a TV2 két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121117-szakitott-a-tv2-ket-sztarja-a-joban-rosszban-szinesznoje-legerszki.html Titokban vált el férjétől az ismert magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121117-titokban-valt-el-ferjetol-az-ismert-magyar-modell-es-topless.html Anyagilag támogatja családját a Megasztár győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121116-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-anyagilag-tamogatja-csaladjat.html Lindsay Lohan egy ágyban Charlie Sheennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120917-lindsay-lohan-egy-agyban-charlie-sheennel-horrorra-akadva-5-reszenek.html Se bugyi, se melltartó? Lindsay Lohan józanul is képes villantanihttp://www.life.hu/legytrendi/20120710-bugyit-villantott-lindsay-lohan.html