Romokban az élete! Anyagilag tönkrement és börtön fenyegeti a magyar színészt

Növényi Norbert csőd veszteség börtön csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenét elveszítette Növényi Norbert, aki nemcsak elszegényedett, de az a veszély fenyegeti őt és a családját, hogy elviszik a házát, sőt akár börtönbe is kerülhet. Az egykori olimpiai bajnok és színész több zavaros ügyletbe keveredett és több mint 50 millió forintját vitte el egy szélhámos vállalkozó - tudta meg a Life.hu a Frizbi forgatásán.

Teljesen kisemmizték Növényi Norbertet, aki több alkalommal zavaros ügyletekbe keveredett és minden vagyonát elveszítette - tudta meg a Life.hu a Frizbi ma esti adásának felvételén. "12 évvel ezelőtt befektettem egy ingatlanügyletbe, csakhogy a vállalkozó egy szélhámos volt és 56 millió forintommal, gyakorlatilag az életem kemény munkájával megszerzett teljes vagyonommal meglépett. Hat évvel ezelőtt pedig, amikor üzletrészem volt egy vendéglátó-ipari egységben, az egyik üzlettársam aláhamisította a nevemet egy 10 millió értékű áru átvételekor, amit aztán elfelejtett kifizetni. Ebből a tartozásból csakhamar 18,5 millió forint lett, amit szintén rajtam vertek le" - árulta el az egykori olimpiai és világbajnok sportoló, színész, akinek - zavaros ügyletei miatt - még az olimpiai járulékát is letiltották, és aki vállalkozásba sem kezdhet, sőt adócsalással is kapcsolatba hozták a nevét, ami miatt akár börtönbe is kerülhet. Növényi állítja, hogy mindenkivel szemben tisztességesen járt el, de már nincsenek illúziói, tudja, hogy a börtön fenyegeti, ám még ettől sem fél. "Már biztosítottak, hogy jó dolgom lesz odabent. Úgyhogy ha ez a sors vár rám, attól sem rettenek meg" - szögezte le a nehéz helyzetben lévő színész-sportoló.

Frizbi
Frizbi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.