Baricz Gergő Antal Timi X-Faktor fogadás tipp énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik élő adásban Ördög Nóri kiszúrta Baricz Gergőt a nézők között, majd kinyomozta, hogy kinek szurkol az énekes, aki szombat este az X-Faktor élő show-jában színpadra lép - tudta meg a Life.hu.

Baricz Gergő pontosan tudja, milyen érzés ott állni a színpadon, ahol két percben a legjobb formáját kell nyújtania a versenyzőnek. Gergő a 2011-es X-Faktorból pont a végső döntő előtt esett ki Kocsis Tibor és Muri Enikő előtt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Antal Timi szerintem sosem okoz meglepetést, mert ő mindig nagyszerűen teljesít, ráadásul ő is erdélyi, ezért akarva-akaratlan még kivételesebbé válik számomra. Nagyon izgalmas kérdés, hogy ki nyeri meg az idei X-Faktort. Otthon már pénzben kötnek fogadásokat a győztesre. Bevallom, én is beszálltam a fogadásba, ezért a nagyobb nyeremény érdekében nem árulom el a titkot, pedig van egy tuti tippem" - mesélte a Life.hu-nak Gergő.

Testalkata miatt félt a kritikától a Voice dundi versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-sudar-anita-a-voice-versenyzoje-testalkata-miatt-felt-a-kritikatol.htmlBeszóltak a sztárok Hajdú Péternek!http://www.life.hu/legykepben/20121123-arpa-attila-magyar-szineszproducer-bochkor-gabor-musorvezeto-hajdu-peter-a.htmlRetteg a sértődéstől a népszerű magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121121-kasza-tibor-a-crystal-frontembere-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetojenek.htmlMa temetik a népszerű magyar színészthttp://www.life.hu/legykepben/20121123-vallai-peter-magyar-szinesz-meghalt-ma-temetik.htmlAz ítész szerint reménytelen Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-puzser-robert-a-csillag-szuletik-zsuritagja-jimmy-fia-zambo-krisztian.html"Nekünk, romáknak" - Leleplezte származását Csányi Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-csanyi-sandor-magyar-szinesz-elarulta-roma-szarmazasat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.