Don Rhyme halál veszteség forgatókönyvíró tragédia rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Torokrákban elhunyt szerdán Don Rhymer, a Gagyi mami és a Télapu című filmek forgatókönyvírója. A hírt a felesége jelentette be a férfi népszerű blogján, amelyet a rákkal szemben 2010-óta folytatott küzdelméről vezetett.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Legyőzte a rák Don Rhymer, 51 éves, amerikai forgatókönyvírót. A Gagyi mami és a Télapu szerzője 2010-ben szembesült vele, hogy előrehaladott torokrákban szenved. A férfi azonban felvette a küzdelmet a gyilkos kór ellen, mert szeretett volna minél több időt feleségével és két gyermekével tölteni. Rhymer a blogján folyamatosan megosztotta a kórházi kezelésekkel kapcsolatos élményeit, fotóit. A legutolsó bejegyzést azonban már nem ő, hanem felesége osztotta meg a blog olvasóival, amelyen bejelentette, hogy Rhyme egy utolsó műtét után elvesztette a rákkal szembeni küzdelmet és szerdán hajnalban elhunyt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.