Ráment Zámbó Krisztián magánélete az x-faktoros szereplésre

X-Faktor Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián szakítás kapcsolat sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy Zámbó Krisztiánt rengetegen támadták x-faktoros szereplése során, ráadásul a párkapcsolata is ráment a televíziós szereplésre.

Az elmúlt hónapok során rengeteg kritika érte Zámbó Krisztiánt x-faktoros teljesítménye miatt. A tragikusan fiatalon elhunyt Jimmy fiát nagyon megviselte ez az időszak és lelkiállapota rányomta a bélyegét a párkapcsolatára is. Hiába állt párja, Zsuzsi mellette minden élő megmérettetés során, mégis eltávolodtak egymástól. Szomorúságának Krisztián a legnagyobb közösségi oldalon adott hangot, mire a barátai rákérdeztek, hogy szakítottak-e. Krisztián elárulta, hogy valóban véget ért a kapcsolat, majd gyorsan törölte ezt a bejegyzést - írja a Blikk. Az énekes azonban később már részben tagadta a szakítás tényét. "Való igaz, tényleg külön mentünk, de minden kapcsolatban vannak ilyen hullámvölgyek, nem igaz? De ez csak egy kis mosolyszünet volt, alig néhány napig tartott az egész, nincs ebben semmi. Most is itt van mellettem a kedvesem" - magyarázkodott.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.