A Mesterek tehetik tönkre a Voice-énekes karrierjét

kritika Pákai Petra Malek Andrea Molnár Ferenc Caramel túlsúly The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice pénteki adásából kiesett Pákai Petra szerint a Mesterek indokolatlanul lehúzták a produkcióját és ez az énekesnő szerint akár a karrierjére is rossz hatással lehet - tudta meg a Life.hu.

Nézd meg Pákai Petra produkcióját itt!

"Amikor jelentkeztem a Voice-ba, természetesen vágytam új lehetőségekre. Tegnap azonban a Mesterek - szerintem indokolatlanul - annyira lehúzták a produkciómat, hogy talán nem is kapok majd ajánlatokat. Szerintem az embereknek nagyon fontos a Mesterek véleménye


Forrás: TV2
Forrás: TV2

A versenyző hozzátette azt is, furcsának tartja, hogy a műsor során folyamatosan a túlsúlyával volt mindenki elfoglalva. "Malek Andi és Caramel is csak az alakommal, a túlsúlyommal foglalkozott az értékelés során. Ebben annyi a jó, hogy legalább a hangomat nem bírálták, de abszurdnak tartom, hogy 2012-ben még az a téma, hogy hány kiló vagyok. Miközben Adele egy túlsúlyos énekesnő, és egyben jelenleg a világ egyik legnépszerűbb előadója."
A kiesett versenyző bevallotta, hogy a produkciója nem olyan lett, mint amilyennek megálmodta. "Britney Spears Hit Me Baby One More Time című számát adtam elő, de én teljesen át szerettem volna formálni, hogy jobban meg tudjam mutatni a hangomat. Ez azonban nem sikerült igazán, és a végeredmény nem lett tökéletes. Valahol számítottam rá, hogy én fogok kiesni" - tette hozzá Petra, aki nem bánja, hogy kiesett és reményekkel telve tér vissza régi életéhez és a már meglévő zenekarához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.