dalverseny közönség Eurovíziós Dalfesztivál szerelem ifj.Éliás Gyula elődöntő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három tanítványával, Szabó Ádámmal, Fehér Zolival és Brasch Bencével kell megküzdenie a 2013-as eurovíziós dalverseny elődöntőjében a közönség szeretetéért Éliás Juniornak, aki a Mindhalálig várni rád című szerelmes dallal indul a versenyen.

Geszti Péter írta a szöveget Éliás Gyula saját szerzeményű dalához, amellyel az énekes versenyen kívül már hódított. Ezzel a dallal varázsolt el egy lányt, és az eleinte reménytelennek tűnő szerelembe ráadásul jócskán bele is fogyott, így állítása szerint igazán színpadképessé vált a dalfesztiválra.
"Először telefonon keresztül zongoráztam el a dalt a kedvesemnek, majd utána élőben is többször meghallgatta. Nemcsak őt, de a hallgatókat is szeretném meghódítani a nótámmal, és remélem, sikerülni fog, de azt már most látom, hogy nagyon erős a mezőny" - mondta ifj. Éliás Gyula a Life.hu-nak.

Forrás: Facebook/Éliás Junior
Forrás: Facebook/Éliás Junior

Az elődöntőbe jutott 30 dal előadói: Gyurcsík Tibor, Janicsák Veca, Polyák Lilla, Radics Gigi, Bogi, Brasch Bence, United, Burai Krisztián, Agárdi Szilvia-Pál Dénes, Rami, Fehér Zoltán, Beckground, Mohamed Fatima, Keresztes Ildikó, Kállay Saunders András, Bye Alex, Éliás Gyula, Egy Másik Zenekar, Mrs. Columbo, Vastag Tamás, Baricz Gergő, Szabó Ádám, Szirtes Edina Mókus, Palcsó Tamás, Völgyesi Gabi, Rácz Gergő, The Hated Tomorrow, Puskás Péter, Plastichead feat. Gáspár Laci, Flash Travel.

A dalokat február minden szombatján a Dal című műsor keretében hallgathatja meg a közönség, a középdöntő február utolsó hétvégéjén szombaton és vasárnap lesz. Március 2-án pedig a közönség dönti el, kit tart arra érdemesnek, hogy elküldje a malmői Eurovízióra.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.