nyertes Oláh Gergő gazda tanya András gazda énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepődött Oláh Gergő, az X-Faktor nyertese, amikor kiderült, hogy a szomszédos faluban lakik az RTL Klub műsorának, a Házasodna a gazda című produkciónak az egyik szereplője. A feleségre vágyott gazda ráadásul jól ismeri az énekes szüleit.

Oláh Gergő és családja egész addig vidéken éltek, amíg az énekes úgy döntött, hogy családjával együtt elköltözik a fővárosba. Bár Gergő kezdi megszokni a városi életet, mégis örömmel tért vissza a faluja melletti tanyára, hogy meglátogassa András gazdát.

"András gazdát - bár közel laktunk egymáshoz - a tévében láttam először. Amikor mondták, hogy Karancskesziről jutott be egy gazda a műsorba megörültem, hogy két egymás melletti faluból kerültünk egy csatornához. Nagyon tetszet a tanyája, mert kiskoromban gyakran felkeltünk hajnalban azért, hogy lássunk őzeket" - mesélte a Reflektor adásában Gergő.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Schmidt Barbara/Life.hu

"Gergőről akkor hallottam először, amikor az X-Faktorban feltűnt. A szüleit ismerem személyesen, de Gergőt nem, mert ő más korosztály és más úton járt. Rengeteget járok Lapujtőre, de eddig a sors még nem hozott minket össze, ezért is nagyon örülök, hogy most sikerült találkozni és megmutathattam neki a birtokot" - mesélte a Reflektor adásában András gazda.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.