Meglepődött Oláh Gergő, az X-Faktor nyertese, amikor kiderült, hogy a szomszédos faluban lakik az RTL Klub műsorának, a Házasodna a gazda című produkciónak az egyik szereplője. A feleségre vágyott gazda ráadásul jól ismeri az énekes szüleit.

Oláh Gergő és családja egész addig vidéken éltek, amíg az énekes úgy döntött, hogy családjával együtt elköltözik a fővárosba. Bár Gergő kezdi megszokni a városi életet, mégis örömmel tért vissza a faluja melletti tanyára, hogy meglátogassa András gazdát.

"András gazdát - bár közel laktunk egymáshoz - a tévében láttam először. Amikor mondták, hogy Karancskesziről jutott be egy gazda a műsorba megörültem, hogy két egymás melletti faluból kerültünk egy csatornához. Nagyon tetszet a tanyája, mert kiskoromban  gyakran felkeltünk hajnalban azért, hogy lássunk őzeket" - mesélte a Reflektor adásában Gergő.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Schmidt Barbara/Life.hu

"Gergőről akkor hallottam először, amikor az X-Faktorban feltűnt. A szüleit ismerem személyesen, de Gergőt nem, mert ő más korosztály és más úton járt. Rengeteget járok Lapujtőre, de eddig a sors még nem hozott minket össze, ezért is nagyon örülök, hogy most sikerült találkozni és megmutathattam neki a birtokot" - mesélte a Reflektor adásában András gazda.

Sebestyén Balázs vezeti az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20130114-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-sztarja-lesz-az-xfaktor-musorvezetoje.html Tolvajnak könyörög Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130114-demcsak-zsuzsanak-a-tv2-mokka-musorvezetojenek-elloptak-a-telefonjat.html Csalódásai miatt énekel a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130111-schrott-peter-a-voice-versenyzoje-csalodasaibol-taplalkozik.html Caramelt átkozzák a rajongókhttp://www.life.hu/legykepben/20130113-molnar-ferenc-caramel-a-voice-mestere-kivivta-a-nezok-ellenszenvet.html Válik a magyar sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20130113-janics-natasa-szerb-sportolo-valik.html Katalin hercegnő terhespocakot villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130113-katalin-hercegno-kate-middleton-terhes-pocakot-villantott.html Ételre sem futotta Gájer Bálintnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130113-gajer-balint-a-voice-versenyzoje-nehez-helyzetben-volt-etelre-sem.html