X-Faktor életveszély sztár Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes helyzetbe került Vastag Tamás, aki a hó fogságába esett. Az X-Faktor egykori versenyzője rettegett, hogy ott éri a végzete.

Talán soha annyira nem rettegett Vastag Tamás, mint amikor szombat éjjel, többszáz kilométer vezetés után, a szakadó hóesésben rossz helyen jött ki Enesénél a körforgalomból, és eltévedt. Az énekes autója alól elfogyott az út, és lemerült a telefonja. Tamás érthető módon pánikba esett és addig ütögette a készüléket, míg az bekapcsolt és fel tudta hívni a 112-t.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Mégsem a tűzoltóság, hanem a vakszerencse segített Tamásnak, aki attól félt, hogy ott éri a végzete. Csakhogy a győri speciális mentők vezetője, Mátis Csaba is épp ugyanott tévedt el, ezért ő volt az, aki az énekes segítségére sietett. "Naponta járok arra, de én is rossz helyen jöttem ki a körforgalomból. Egy be nem fejezett ágon. Szerencsére jókor. Szegény Tamás nagyon meg volt ijedve. Legalább ötszáz méterre volt az úttól, látni pedig 5-10 méterre lehetett. Abban a hóesésben nem látták volna meg, ha kibotorkál az útig, elütötték volna" - mondta a Blikknek a szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.