Nem bírja kiverni a fejéből Gigit kollégája

dalverseny színész szerelem Serbán Attila Radics Gigi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van az embereknek füle, akkor Radics Gigit küldik Malmőbe - osztotta meg gondolatait a Life.hu-val Serbán Attila, akit egyszerűen megbabonázott az ifjú énekesnő.

Az énekes-színész szerelmes abba a jelenségbe, amit Radics Giginek hívnak. Serbán Attila pár hete Pécsett lépett fel együtt a Megasztár 6 győztesével, és azóta nem bírja kiverni a fejéből partnerét.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Ha van Isten, és van az embereknek füle, akkor biztos Gigit küldik ki az Eurovíziós Dalfesztiválra, hogy hazánkat képviselje. Néztem az elődöntőket, és az a szakmai véleményem, hogy a mezőnyből Gigi a legegyedibb jelenség. Annyira letisztult, olyan angyali, az embereknek átmegy a képernyőn a tisztasága. Nincs benne megjátszás, görcs, hogy én akarok menni a dalfesztiválra. Kijön szerényen a színpadra, hogy 'Sziasztok, itt vagyok, köszönöm a lehetőséget, én így tudok énekelni'. Sem szakmailag, sem hozzáállásban nem érződik, hogy még csak 16 éves" - áradozott kolléganőjéről Attila.

Radics Gigi nevével nem először találkoztunk a héten A Dal kapcsán. Pár nappal ezelőtt a bundabotrány után plágiumgyanúba keveredett a Úgy fáj című dala miatt. A Dal zsűrije a szakértői véleményekre támaszkodva végül azt a döntést hozta, hogy Gigi folytathatja a versenyt, amelynek szombaton lesz a döntője.

Nudisták hozták zavarba Rákóczi Ferithttp://www.life.hu/legykepben/20130227-rakoczi-feri-a-tv2-sztarja-a-40-millios-jatszma-musorvezetoje.htmlEllenőrök lepték meg Varga Izabelláthttp://www.life.hu/legykepben/20130226-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-a-szombat-esti-lazra.htmlRettenetes fájdalmak gyötrik Szulák Andreáthttp://www.life.hu/legykepben/20130227-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-rettenetes-fajdalmak-kozt-keszul.htmlMegváltoztatta A Nagy Duett a sztárfodrászthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-zsidro-tamas-a-nagy-duett-versenyzoje-megvaltozott-a-musor-miatt.htmlTóth Gabi lesz az X-Faktor mentora?http://www.life.hu/legykepben/20130227-toth-gabi-magyar-enekesno-lehet-az-xfaktor-uj-mentora.htmlHőlégballonnal a halálba zuhant a magyar turistahttp://www.life.hu/legykepben/20130227-holegballonnal-zuhant-a-halalba-a-magyar-turista-luxorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.