Bálint Antónia és párja, Angyal András esett ki a Szombat Esti Láz első adásából. Toncsi összeomlott.

Az RTL II showműsorának első adásában izgalmas küzdelem után Bálint Antónia és párja búcsúzott el. Így már csak 7 táncospár folytatja a táncot a jövő héten.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A végeredmény kihirdetésekor Toncsi zokogni kezdett, a műsorvezetők szinte egy szót sem tudtak kihúzni az egykori szépségkirálynőből, aki a műsor után azonnal távozott a stúdióból. Antónia élete egyik nagy lehetőségének tartotta a műsorban való szereplést.

"Belehalok, hogy kiestünk" - kommentálta Toncsi szűkszavúan vasárnap reggel a közösségi oldalon.

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Vörösborral gyógyul Vili bácsihttp://www.life.hu/legykepben/20130308-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-vili-bacsija-ot-het-labadozas.html Elment a hangja Lakatos Márknak- Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130309-lakatos-mark-a-nagy-duett-sztarja-megbetegedett-elment-a-hangja.html Leépül Győrfi Pál partnerehttp://www.life.hu/legykepben/20130309-gyorfi-pal-a-szombat-esti-laz-sztarja-miatt-megserul-a.html Begyógyszerezve táncol Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130308-balint-antonia-szombat-esti-laz-tancosa-fajdalomcsillapitoval-fog-szinpadra-allni.html Keresztes Ildi otthagyja az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20130309-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-otthagyja-a-musort.html