Boros Csaba: "Rettenetes volt Cipőt ilyen állapotban látni"

halál kóma Republic Cipő sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szívesen látogatta Cipőt a Republic zenekar gitárosa, Boros Csaba.

A zenészt rettentően megviselte barátja állapota, ezért csak ritkán ment be hozzá a kórházba.

Fotó: Facebook/Republic
Fotó: Facebook/Republic

"Szerdán láttam Cipőt utoljára, akkor jártunk nála a feleségemmel. Ritkán látogattam, mert képtelen voltam nézni, ahogy Cipő ott fekszik, gépekre kötve. Az az ember, aki 23 éven keresztül jobbnál jobb dalokat írt, akiben annyi lendület volt, egyik pillanatról a másikra elveszítette az életerejét, és én ezt nem akartam tudomásul venni" - mondta el a Blikknek a basszusgitáros, aki az énekes halála után csaknem összeomlott.

Az az egy dolog tartotta Boros Csabában a lelket, hogy úgy érezte, beszélnie kell zenésztársaival és Cipő családjával, támaszt kell nyújtania az ittmaradtaknak. A Republic zenekar jövője egyelőre kétséges, de a rajongók kitartanak énekes nélkül maradt bandájuk mellett.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.